Резултати от 1 до 8 от общо 8

Върбишки проход

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Върбишки проход

Никога повече няма д амина оттам. Който има здрави нерви, много време за губене и кола за чупене да пробва да премине.
    До Върбица става - оттам нататъка е ад- тесен път дето 2 коли не могат да се разминат, а и някъде даже има асфалт .Има и клони дето са надвиснали и се трият в покрива. Понякога се вдига впечатляваща скорост от цели 30-40 км/ч.

2.  

3. Тук е от
    Mar 2004

Re:Върбишки проход

Прохода не е ли затворен за неопределено време? Мисля че въобще никой не го поддържа.

4. Member Аватара на Ivan19
    Тук е от
    Jan 2009
    Живее в
    Стара Загора

kris 11 преди 4 години минах за първи и последен път оттам. Състоянието му беше същото.

5. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Цитат Първоначално публикувано от De4ev
    Прохода не е ли затворен за неопределено време? Мисля че въобще никой не го поддържа.
    http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=345991

6. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

Този проход още от комунизма е в лошо състояние. Незнам защо са го зарязали, при полочение, че като разстояние е малко в сравнение с другите проходи. И дюлинския проход е тесен. Абе ние нямаме един нормален проход. Само прохода витиня по магистрала Хемус. Така трябва да бъдат направени и останалите проходи. Аз препоръчвам проходите Айтойски и Котленски за пътуване от Варна към южна България. Даже през котленския се избягва остчечката Сливен-Айтос в летния сезон, но трябва да се обиеш през Ичера, иначе се излиза на петолъчката,

7. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

За мен Айтоския проход е най лекия - единственото изкачване е без завой - прав хубав път 8 км и спускане пак 8км пред самия Айтос.
    Останалата част е разширена и пътя е в добро състояние.
    Само бабунките пред Айтос са си там

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Цитат Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
    Наско не знам кой е писал горната статия ама хич понятие си няма . То 2 коли не могат да се разминат след Върбица , а камо ли пък 2 камиона. Пътя е толкова тесен, че камион по-дълъг от бус не може да мине, а ако е висок бус ще остане без боя на покрива или без платнище.
    На много места клоните опираха в покрива на Комбото.

Аз ходих до Ямбол и затова избрах да мина оттам - за да избегна навалицата Айтос Петолъчката. Трябваше да мина през Котелнския - там е широко и пътя е идеален без дупки. На връщане ходих до Бургас и на места вдигах умопомрачаващата скорост от 40-50 км/ч в колона .

10. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Много отдавна не съм пътувал по Рижкият проход, но няколко хора ми го препоръчват - бил много добър.
    Иначе и аз минавам по Айтоският, който е сравнително добър. Като изключим 10-15 км преди Айтос, където е доста разбит, асфалта е станал на вълнички - явно от тежките тирове в горещо време.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе