Резултати от 1 до 10 от общо 10

Раница с размери 55x40x20 сантиметра?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Раница с размери 55x40x20 сантиметра?

Писна ми да чакам чекиран багаж и ми се ще да се обзаведа с максимално побираща багаж раница с размери 55x40x20 сантиметра.
    Не по-голояма за да нямам проблем с заядливи служуители, но не и много по-малка за да може да събира максимално багаж.
    Задължително трябва да е раница, защото куфарчето за мен не е алтернатива - неудобно е и заема ръката.
    Раница за голям лаптоп също не става - пробвал съм, има страшно много безмислени отделения, които силно намаляват полезния обем.
    Просто трябва да е стандартна туристическа раница с едно голямо отделение.

Та - ако някой има идея за конкретен модел, цени и магазини, в които бих могъл да проверя - ще съм му благодарен да ги сподели.

2.  

3. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Re:Раница с размери 55x40x20 сантиметра?

С доста сносно качество са тези на "Ташев". Ей това, примерно...
    http://www.tashev.bg/shop/product_in...?idarticles=27

4. kod
    kod е офлайн
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Проблема на Ташев, а и на повечето раници е, че не дават точни размери в сантиметри и трябва да ходя да меря на място. Което и ще направя най-накрая де

В случая е даден само единия размер - 56 сантиметра, ама като гледам снимката... ако височината е 56, другите размери трябва да са много малки като че ли?

5. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Според мен е доста близо, до това което търсиш. 55х40х20 е 44 литра. Тази е 40. Разбира се, най-добре е да се види на място, ма пусти мързел...

6. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

Аз ползвам за ръчен багаж при полети тази http://www.tashev.bg/shop/product_in...?idarticles=50 Имам я от 4 години и все още е абсолютно като нова.Искам да кажа ,че са много здрави а и от двете и страни има ремъци които намалят размера при широчина ако е нужно.Може да погледнеш в Метро за налични модели -също ги предлагат само че малко са ограничени откъм модели .А дали материала ще е полиестер или кордура ти си решаваш.От известно време и аз се замислям за още една 65/70+10л която да замени и куфара при следващият ми полет

7. kod
    kod е офлайн
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Мм, аз вместо куфар открай време пътувам със 70-литрова раница, въпросът е, че ми писна да я чакам, писна ми да ми я дават омазана с всевъзможни гадости и ми се ще да оптимизирам багажа оттук нататък само в ръчен.
    Този 35-литров Ташев го гледах, със сигурност като размери е ОК и влиза в границите, но ми се струва мнооого малък - като раничка за лаптоп. Просто не виждам къде са му 35-те литра...
    Просто 40-литровите модели, да не говорим за 42-литровия Summit изглеждат значително по-големи и удобни за плановете ми.

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

Пробвай с тях тогава като я купувах 2006г. нямаха такива модели и въобще 40 литрови.Тази бе най- голямата от градските им модели-събира 15,6 инчов лаптоп +други неща,а има и голям преден джоб т.е. на мен ми е предостатъчна. Верно тази на теб може да ти е малка доколкото помня ти си висок към 2 метра Но ми е под ръка и ако те интересуват точните размери мога да меря.Аз съм хвърлил око сега също на Summit ,но 65+10.Моделът е нов до сега го нямаха в гамата.

10. kod
    kod е офлайн
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Ами ще съм ти благодарен ако я мернеш и в трите измерения.

11. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

височината е 46см,гръбната платка е 30см широка ,а дъното като отпуснах презрамките от страни отиде от 20см. на 28см.Дано съм обяснил правилно Според мен и 40 и 42 литровите ще влязат в изискванията на авиокомпаниите.

12. kod
    kod е офлайн
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Абе... ще трябва да отида и да мерна.
    Ще споделям после
    Не знам защо има толкова малко подобни теми. Все по-често се пътува със самолет, все по-досадно става да е с чекиран багаж. И само разни гадни куфари за кабинен багаж се обсъждат...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. ПРОДАВАМ: Laptop Toshiba Qosmio X775-Q7272 + подарък раница HP + мишка
    От taipan във форум Приключили продажби
    Отговори: 11
    Последно: 19-01-12, 23:45
  2. Отговори: 0
    Последно: 19-02-10, 16:56
  3. Проблем ли е дължина на тръбен път от 50 сантиметра?
    От ogorogo във форум Въпроси свързани с монтажа
    Отговори: 2
    Последно: 12-08-07, 13:51
  4. Продавам раница за лаптоп
    От Smurfa във форум Продава
    Отговори: 0
    Последно: 07-08-07, 01:05
  5. Размери на пурите:
    От kod във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 0
    Последно: 12-02-07, 09:28

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе