Активен български форум за кучета ?
Някой знае ли има ли активен български форум за кучета ? Имам в предвид такъв ,който да има активност в него .
,bgdogforum, dog.bg и форума на зоомания съм ги видял,но там активност няма от 2-3 години поне.
Мислех,че няма да се предам и да взема куче, но малката толкова много иска та не можах да и откажа ( от 1 година ме моли да и взема).
Ще осиновим едно кокерче на около годинка . Намерено окървавено и с откъснато ушенце до череп... Добри хора са го намерили,прибрали и погрижили за него, но вече нямат възожност да го гледат.
Решихме така, а не да купувам от магазин . За мен това е по-доброто решение.
Но сега ми трябва инфо да чета,че котки две съм имал през последните 30 години и двете изкараха по около 15 години, но време е за куче, а относно тях няма абсолютно никакви познания.
Примерни хранене - само гранули или гранули и консерви ? Ваксиниране , паспорт ,чип и данък са ясни.
Играчки - има ли смисъл от тях, освен някой кокал и топка ?
В общи линии всяка насока за отглеждане на куче в домашни условия (апартамент) ще са ми от полза.
П.П. Да знам ,че апартамент не е много за куче, но това е положението в момента.
Sent from my M2007J17G using Tapatalk
Отговор: Активен български форум за кучета ?
Е кога пък почнаха и кучета да пишат в нета?
Отговор: Активен български форум за кучета ?
Търсете "Питайте мама Еми". Затворена група било във фейса. Следа като е на около година му давайте 2 пъти на ден читави гранули. Купете си лакомства за ваградки при обучението. Кумовете ми имат кокер и не спира да гони топчета и играчки...