Резултати от 1 до 11 от общо 11

"Коста Клима"ЕООД-Пловдив

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jun 2007

"Коста Клима"ЕООД-Пловдив

Гледат бързо да ти вземат парите,некачествен и набързо извършен монтаж на климатици,без никакви проби,замервания и обяснения,ако се наложи сервизно обслужване се чака безкрайно дълго

2.  

3. Тук е от
    Feb 2006

Re: "Коста Клима"ЕООД-Пловдив

Много фирми са така.

4. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2007
    Живее в
    Варна

То само като видиш името на фирмата и може да ти стане ясно.

5. Тук е от
    Jul 2007

Е колега, какво му е на името
    Може любимото куче или коте на собственичката да се казва Коста

6. Тук е от
    Feb 2008

Как не ви омръзва да си чешите езиците.Колегата по горе бил недоволен от монтажа,а както всички в тази държава нищо не се конкретизира.Недией очаква като като нищо не разбираш от хл. и клим.техника,да коментираш.Ако искаш да се научиш на тези неща,запиши се на курс по хл.техника,не искай майсторите да ти обесняват кое как става.Аман от такива разбирачи.Сроковете за отремонтирани на един уред са посочени вЗЗП-ПРОЧЕТИ ГО ВНИМАТЕЛНО.

7. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

/offtopic

zarzalai, ей тъй за спорта попрочетох последните ти изказвания и абстрахирайки се от познанията ти (които нито мога, нито желая да преценявам и разбирам) имам следния съвет към теб - ако искаш хората повече да ти слушат съветите (= да имат доверие в мнението ти) вземи понаучи малко правопис и пунктоация, че така създаваш усещането за завършил 6-ти клас

8.  

9. Member
    Тук е от
    Dec 2004

Не смятам, че трябва да се записва на какъвто и да е курс. Като имам у нас телевизор, да се запиша на курс за телевизионен техник ли!? Най-добре е "майсторите" да вземат да изкарат курса! А клиента, вместо да роптае, да вземе да си прочете упътването.

10. Тук е от
    May 2009

Re:"Коста Клима"ЕООД-Пловдив

супер кофти обслужване,направо отвратително в Коста Клима.Гледат да си пробутат климатиците Елит само от вратата като те видят.Никакъв свестен избор на техника и нищо не отговаря от сайта.Никакво уважение на клиентите!!!!!!!!!!!!!!!!!!Не ходете при такива глупаци!

11. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2008

Хе хе приказката за лудия и баницата ако не се търсиха най евтините климатици и монтажи нямаше да има и колеги които си претупват работата ...

12. JPG
    JPG е офлайн

Тук е от
    Jul 2009

ghost705 виж приятел, познавам момче ,което преди е работил за тях и дори още ми казва,че момчетата са много коректни и винаги склонни на компромиси към клиента и понеже видях поста ти се пошегувах с него, а той ми отговори,че те нямат за облага да предлагат нещо ,което не е добро, защото после е допълнителен разход за тях, а това ,че някой няма пари да си вземе хубав климатик не са виновни те, а тези, които са направили това да е така, а именно управниците на държавата ни.
    Един съвет към всички: преди да си вземете нещо, първо съберете малко повечко парички и си вземете нещо качествено от което после да не ви е яд и да не вините никой.Аз така правя и оплаквания нямам от никой

13. Moderator
    Тук е от
    Dec 2005
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от JPG
    ghost705 виж приятел, познавам момче ,което преди е работил за тях и дори още ми казва,че момчетата са много коректни и винаги склонни на компромиси към клиента и понеже видях поста ти се пошегувах с него, а той ми отговори,че те нямат за облага да предлагат нещо ,което не е добро, защото после е допълнителен разход за тях, а това ,че някой няма пари да си вземе хубав климатик не са виновни те, а тези, които са направили това да е така, а именно управниците на държавата ни.
    Един съвет към всички: преди да си вземете нещо, първо съберете малко повечко парички и си вземете нещо качествено от което после да не ви е яд и да не вините никой.Аз така правя и оплаквания нямам от никой
    Ти да не се регистрира само да ги защитиш твоите колеги от фирмата ?????
    Като знаеш, че продавате евтити и некачествени стоки , защо не ги спрете ?
    Малко е нагло да поучаваш хората да си купуват скъпа техника, и аз искам 15 kW канална машина ..... ама ....

14.  

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 4
    Последно: 16-01-12, 00:07
  2. Иформация и мнения за фирма "Термо-Клима"
    От stenel във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 7
    Последно: 28-12-09, 22:50
  3. ФИРМА "ИВЕСТ 93" ЕООД Е ПРЕСТЪПНА !!!!!
    От Machu Pichu във форум Черен списък
    Отговори: 11
    Последно: 11-01-08, 21:54
  4. Дамянов Клима ЕООД
    От kaliobg във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 3
    Последно: 06-08-07, 14:40

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе