Re:Не пазарувайте онлайн от Техномаркет !!!
продължавам темата за техномаркет- доста стоки съм купувал директно от магазина и съм нямал проблеми но на последното си посещение с цел покупка на на филм скенер ion slide 2pcbox ми бе отговорено че мога да се разходя до Ст.Загора и там го има и промоцията продължава до края на месеца...
на въпроса за тв-Led LG42-47 SL9500 и Panasonc TX-L42D25LED ми бе отговорено че наскоро единия е купен а другия модел не е поставен защото няма кой да го купи!!!!
Става въпрос за Техномаркет Хасково или както се изразяват самите продавачи магазина е 5 глуха на Техномаркет веригата.
ето и промоциите за които става въпрос и май са само на книга:
http://www.kkelectronics.com/promo.php
още един опарен от онлайн пазаруването от Техномаркет - телевизор toshiba xv635dg мостра,а изрично ги питах по телефона преди покупката дали е мостра,отговорът беше "не,кашона беше запечатан,отворихме го за да го пробваме"!
Долни лъжци!
п.с.
а да чакаш отговор от КЗП е като да чакаш от умрел писмо!
В седем дневен срок, можеш да го върнеш. Нямат право да отказ. Аз така преди 3 години имах разправии с тях, по повод един хладилник.
Цитат:
Първоначално публикувано от so.dislocated
"не,кашона беше запечатан,отворихме го за да го пробваме"!
Долни лъжци!
п.с.
А ти какво очакваше да ти отговорят по телефна ?
"Мостра е, но я измихме и опоковахме подобаващо" - това ли :)))
Цитат:
Първоначално публикувано от hristobotev
А ти какво очакваше да ти отговорят по телефна ?
"Мостра е, но я измихме и опоковахме подобаващо" - това ли :)))
Изрично ги питах "мостра ли е" ,отговорът беше "не",очаквах да не ме лъжат,не виждам нищо смешно !
Не знам за другите продукти но в разговор с един от служителите за телевизорите ми каза ( пот сурдинка разбира се ) че специално за телевизорите като поръчаш през нета ти пращат от мострите ....
Здравейте
Преди седмица поръчах от "Техномаркет" хладилник, и ме увериха, че ще получа чисто нов такъв. Обаче в деня на доставката ми казаха, че новите служители от магазина са разопаковали точно моят хладилник, и че нямало да има никакви проблеми. Е, изчаках да го доставят, и както го бяха свалили от камиона, така и си го качиха и си заминаха.
Поръчах си хладилника от друга верига (Техномикс), доставиха хладилника с оригиналната му опаковка и вече всичко е наред.
Докога ще ни смятат за балами тези другари от "Техномаркет" и не само ?
Поздрави
Аз пък въпросно така оплютото НЕО нямам абсолютно никакви забележки :) вкъщи всички ел уреди са такава марка с изключение на климатика и кафе автомата така,че според мен е въпрос на късмет относно НЕО-то.Имам телевизор такава марка на повече от 8 години никакви грижи с него :)
Аз съм доволен от Техномаркет. Купих си печка, хладилник и пералня. Докараха ми ги в уговорения час. Понеже печката я пуснах чак след месец се оказа че има разменени кабели вътре / Амика / . Обадих се по телефона и след два дни дойде техник и оправи нещата, така че не мога да се оплача. Пералнята и хладилника са Нео, но за сега си работят добре.
Ами... доволен си, макар и да не виждам защо...
Защото са ти продали печка с разменен кабел? Или защото им е отнело "само" два дни да дойдат и да го сменят?
Аз съм описал в темата за кафемашината ми последните неприятни изживявания с Техномаркет.
Купих си кафемашина, дадоха ми я със забелена дата на продажба на гаранционната карта и неизмита от кафе - тоест, определено ползвана и върната, което я категоризира помоему като втора употреба...
Купих я на място, а не онлайн, така че и това не спасява. Ок, за гаранционната карта можеше да обърна внимание, че е попълнена предварително и датата, на която е била продадена машината на друг е забелена с маркер. Просто не очаквах да са толкова нагли и мързеливи, че даже и нова гаранционна бланка да не подсигурят, а да ползват старата!
Само че, това, че машината е била ползвана предварително и има остатъци от кафе вътре можеш да установя чак ввкъщи, като изпълня първоначалната процедура за промиване.
За пореден път се убедих, че Техномаркет са калъфи и ще направя всичко възможно да ги избягвам при бъдещи покупки.