Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 25
Like Tree1Одобрявам

Не пазарувайте онлайн от Техномаркет !!!

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jan 2009

Не пазарувайте онлайн от Техномаркет !!!

Това е относно пералнята ми Neo - извадено от мой мейл до сервиза - Не знам какво да кажа-снимките си казват всичко ! Самите болтове към
    барабана са криви ! При отвъртането им, единия се счупи поради кривостта
    си,въобще не е напъван !!! След като я погледнах отдолу видях,че дори
    маркучите не са й свързани ! Абсолютно не знам какво да кажа !!! Вижте
    на снимката и какъв окъсан ОРИГИНАЛ на фактура са ми дали !!!! Мисля
    да се обърна към защита на потребителите ако няма ответна реакция !
    Плюс това тази стока трябваше да ми бъде доставена на 13.01.2009 в 11
    часа, а я получих на 14.01.2009 в 15:00 часа без абсолютно никакво
    обяснение, само аз се обаждах за информация !?

http://www.aleksandr0.snimka.bg/albu...lbum_id=330099

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

Re: Не пазарувайте онлайн от Техномаркет !!!

Добро утро -за хората който мислят да пазаруват онлайн трябва да им е ясно че винаги ще им пробутат мостри или уреди с дефекти който са непродаваеми в магазина,ако мине номера мине.Това е още един шанс на най-голямата верига на Балканите да си изчисти боклуците и брака за сметка на нищо неподозиращия потребител.Въздържаите се от покупки по този начин защото всичко е за ваша сметка.Аз съм сигурен че в горния случай са знаели че уреда е повреден ,но въпреки всичко са го продали с цел печалба.

4. Member
    Тук е от
    Apr 2005

Re:Не пазарувайте онлайн от Техномаркет !!!

И каква е гаранцията, че купилите "на място" няма да получат същата стока?
    Едрогабаритните ге разглеждаш, поръчваш, плащаш и те ти ги докарват.
    Същото е и с интернет магазина, но разглеждаш и плащаш дистанционно.

Според мен Техномаркет си продават едни и същи неща (голяма част боклуци) и по двата начина - просто са си монополисти в някакъв смисъл.

5. bo_
    bo_ е офлайн

Тук е от
    Feb 2009

Регистрирах се, само защото исках да напиша и моето мнение.
    Миналата седмица в петък поръчах online пералня. Избрах я от сайта, без да ходя на място. Пристигна три дена след това, неделя следобяд, точно когато се бяхме разбрали по телефона. Инсталирахме я и си работи като пушка. Не разбирам от марки перални, но може би NEO не е точно марката, на която мога да разчитам да е ок, затова и не си закупих такава.
    В сряда си харесах от сайта им фурна и котлони за вграждане. Понеже тук имам повечко изисквания отидох в най-близкия до мен техномаркет да ги видя на живо. Преспах една нощ и в четвъртък сутринта вече ги бях поръчала отново online. Обадиха ми се и за събота имаме отново уговорен час за доставка.
    Не разбирам защо трябва някой да е виновен за това че е монополист на пазара. Когато отворите една добра търсачка в интернет и напишете която и да е марка електро уреди излизат поне 4-5 магазина, от който може да закупите съответния уред. Повечето от тях имат както изложбени центрове, където на място може да видите желаната стока, така и Online заявки, за хората, които не желаят или нямат време да ходят по магазините. Така че ми звучи несериозно в 21-ви век при всички тези възможности за пазаруване, които се предлагат, да наричате някого монополист.
    А що се отнася до комисията за защита на потребителите - при добро желание и познаване на закона прилагането му в България не е никакъв проблем.

6. Member
    Тук е от
    Apr 2005

Монополизмът сам по себе си е лош, т.к изкривява правилата на свободния пазар.
    Собственикът на "Техномаркет" е основен вносител/представител на няколко марки за България - хем продаваш на едро, хем на дребно. Дай сега и "Търговска лига" да притежават аптеки...

А това, което посочвах беше, че надали "Техномаркет" се отнасят по-лошо с online клиентите, отколкото с класическите, което ти май потвърждаваш!

7. Тук е от
    Apr 2009

Купувал съм си прахосмукачка онлайн от Техномаркет и нямам никакъв проблем. Работи си, няма външни дефекти.

И между другото Търговска лига имаха аптеки (образцови), сега имат частен здравен фонд (дружество).

8.  

9. Тук е от
    May 2009

все още за онлаин пазаруването има някои неща които на българския пазар са безсмислено сложени и тормозят потребителя допълнително - например цената на доставката. В техномаркет няма реални критерии как се определя тя а излиза всеки път различна като добавиш продукт в кошницата. Най често е 10 лв. Това допълнително затормозява финансово клиентите в условията на криза. Тази цена по принцип я няма в интернет пазаруването (освен в "часни обяви" от е-Bay) и трябва да се поема от продавача. Защо ли? Ами много поросто складаовата му база от където излизат продуктите на техномаркет се намира в края на дружба 2 до Горубленско ханче. (Кръстовището на Практикер). Ако от там тръгне стока, която ще бъде транспортирана до който и да е не-онлан магазин, то цената и в него не се променя. Но ако тръгне към клиент то той я заплаща. Т.е. вместо да привлича клиенти чрез онлайн пазаруване Техномаркет ги раколебава с тези цени, и всеки който има кола,или купува нещо дребно и носещо се с Гр. Транспоерт би предпочел да иде до магазина и да спести 10 лв.
    Друг проблем е картовото разплащане. Все пак има и преносими ПОС терминали които могат да се изпозлват при пазаруване онлан при самата доставка. Всеки има по няколко кредитни карти и може да си позволи този кредит стига доставчика на Техномаркет да вземе подвижния ПОС терминал. Да ама те не си правят труда да обявят и такъв вид плащане. а колкото за:
    Цитат Първоначално публикувано от ABVG

И между другото Търговска лига имаха аптеки (образцови), сега имат частен здравен фонд (дружество).
    Не само търговска лига има аптеки.
    Софарма (ХЕМ ПРОИЗВОДИТЕЛ) ХЕМ и Дистрибутор (Софарма трейдинг АД) притежава и две ввриги Софийски аптеки и Санита. но това са друг тип новини

10. Тук е от
    Mar 2008

Темата е стара, но все пак да напиша.

При интернет пазаруване клиента може да върне стоката в рамките на една седмица.
    Нещо, което не е възможно при физическото пазаруване. Това е според КЗП.
    Така че ако сте получили нещо с дефект, т.е. ако стоката не отговаря на това, което сте очаквали си търсете правата.

11. Moderator Аватара на glowndark
    Тук е от
    Oct 2004

Цитат Първоначално публикувано от granity
    Добро утро -за хората който мислят да пазаруват онлайн трябва да им е ясно че винаги ще им пробутат мостри или уреди с дефекти който са непродаваеми в магазина,ако мине номера мине.
    Не съм съгласен като цяло за това което кавзаш за пазаруването онлайн. Найстина няма разлика дали ще го вземеш от магазина или онлайн когато се отнася за едра бяла техника. В крайна сметтка това което виждаш в магазина не е същия уред които получаваш...

12. Тук е от
    Mar 2008

Цитат Първоначално публикувано от glowndark
    Не съм съгласен като цяло за това което кавзаш за пазаруването онлайн. Найстина няма разлика дали ще го вземеш от магазина или онлайн когато се отнася за едра бяла техника. В крайна сметтка това което виждаш в магазина не е същия уред които получаваш...
    Напротив, когато си избереш нещо в магазина ти попълват гарнционната карта и серийния номер пред теб. Така че каквото си избрал това получаваш.

13. Moderator Аватара на fXOrange
    Тук е от
    Jul 2008
    Живее в
    Lyon

@Orange
    няма такова нещо, при интернет пазаруване, или не, имаш правото да върнеш покупката, ако не си задоволен.
    Я ми кажи ти, при колко случаи на пазаруване, не си получил точната стока, която си поръчал?

P.S.
    Язък, само излагаш името Orange

14.  

15. Тук е от
    Mar 2008

Хехе адаш, говорил съм с КЗП и можеш да върнеш стоката до 1 седмица само ако си я купил по интернет.

16. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

Цитат Първоначално публикувано от fXOrange
    @Orange
    няма такова нещо, при интернет пазаруване, или не, имаш правото да върнеш покупката, ако не си задоволен.
    Я ми кажи ти, при колко случаи на пазаруване, не си получил точната стока, която си поръчал?
    iИскат розов фотоапарат,получават същият модел но черен,мислиш ли че го връщат.Мога да ти дам и други примери,от различно естество.

17. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от glowndark
    Зависи, ако си достатъчно настоятелен може да ги накараш да ти извадят бройка, да я огледаш.записваш и серийния номер и го сравняваш у вас.Като докарат уреда веднага го оглеждаш, ако е ударен от транспорта им сигнализираш веднага.Аз работя в технополис и доколкото знам,нашите не изпращат мостри.когато има поръчка онлайн искат запечатана бройка да изпратим.

18. Тук е от
    May 2010

Не съм поръчвала по Интернет, но тези уреди, за които пише, че ги има в Русе, изобщо ги няма.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 13
    Последно: 15-07-14, 11:19
  2. Не пазарувайте от JMT
    От javorenator във форум Черен списък
    Отговори: 23
    Последно: 03-06-14, 22:30
  3. Не пазарувайте от get.bg!!!
    От myrshavija във форум Черен списък
    Отговори: 34
    Последно: 27-05-14, 12:03
  4. Техномаркет
    От qnkogundito във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 6
    Последно: 23-10-11, 23:35
  5. GPS навигация от Техномаркет
    От drecolli във форум GPS - модели, софтуер, карти и трикове
    Отговори: 4
    Последно: 09-12-10, 18:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе