имам само 2 думи: корава батерия :))
Преглед за печат
имам само 2 думи: корава батерия :))
На тела изкара, но на камерката изпадна :-memnon
нещо на двата брояча не ми се връзва математиката ама айде.
точна си е математиката......
Явно си приключил с тях и вече не желаят да те обслужват :-memnonЦитат:
Първоначално публикувано от cacho
Да де, ама в офиса ми казват дължиш 27,60 за стационарен телефон :RTFM:
Аз им показвам становището от КРС :RTFM: там пише, че имам да взимам :081:
Та така...
:)
Ей, бях ви забравил. Вече съм горд БИВШ клиетнт на БТК/Виванезнамсикво.
Ходих още 2 пъти по офисите- зарибяваха ме наново- оле Боже. :2guns: :-memnon
Нищо не съм плащал, не са идвали салда или подобни равносметки, не съм връщал оборудване.
Щастлив съм- нямам стационарен телефон- не ми е и нужен, имам евтин оптичен интернет. angel
На ухото си имам доста тежка обица- договор на място не подписвам за квото и да било. Договора вкъщи, разглеждам го на спокойствие, чета необявените общи условия в интернет и тогава...
Аз също ги уволних за дебилност, 4 месеца им трябваха за да приобщят един мобилен номер към служебната група. Смених двама акаунт менажери, безрой разговори, объркани фактури и кредитни и т.н. Накрая договора изтече и всичките 30 служебни карти вече са при друг оператор. По време на пренасянето два пъти го спираха заради неплатена сметка на стационарен телефон който няма общо с групата на мобилните и неплатена сметка от 1.33 лв която отгоре на всичко са сбъркали и те ми дължат пари. Написах по една жалба до КЗП и КРС и им пратих копие. По-големи дебили не бях виждал, никога повече. Казвах им нееднократно че има и друга страна ама не повярваха...