На бул.Арсеналски 105 се намират. Та да кажа какво ми се случи. Поръчвам си аз един аспиратор Фабер за 125 лв. Убаво дотук добре, ама викат ела след 1 седмица да си го вземеш. Добре...след една седмица отивам да го взимам, плащам и дебила-продавач изрично го питам дали има инструкция на български...вика...има. Не,че е голяма философия как да го монтирам,ама все пак са длъжни. Убаво...взимам то и айде в нас...отварям, не стига, че няма инструкция, ами на всичкото отгоре и не работят лампите, а не са изгорели. Обаждам се на тия скапаняци и една овца вика тя гаранцията не се покрива за лампите, а инструкцията да съм си я извадил от Интернет...мама ти мръсна, полудях. Натоварих го и айде пак при тях, добре че ми попремина докато стигнах иначе щеше да хвърчи перушина. А тия ми приготвили инструкция...викам мерси, айде сега ако обичате дайте си ми парите и повече няма да ме видите. Върнаха ги. 3 пъти им ходя на крака през цяла София щото са много убави дееба нещастниците. Ако пък бях се съгласил да ми го сменят със здрав трябваше още едно ходене да направя. 4 пъти за един аспиратор, като че ли совалка поръчвам. Пък и оная ми вика "довиждане"...викам й, не, не е "довиждане", няма да ме видите повече.