Re:Globul твърди, че съм изпратил над 2700 SMS за 2 дни
E това се казва отвратителна история, аз от глобул се отказах мнооого отдавна. От трите ни калпави оператора глобул е най-зле.
Защо не постъпиш както Mr.TECHNO, вярно че ще имаш излишни разходи по адвокат, но пък може да ги съдиш за неимуществени вреди. Баси тия ти стопяват нервите.
Тези които говорят за съд да знаят как ще се развие делото. Мобилният оператор представя справка от тяхната система за отчитане на плащанията. Справката е подписана от старши отговорник на системата, който е свидетел в съда. На базата на този документ съда решава в полза на оператора.
Това е.
Цитат:
Първоначално публикувано от antonfx
Тези които говорят за съд да знаят как ще се развие делото. Мобилният оператор представя справка от тяхната система за отчитане на плащанията. Справката е подписана от старши отговорник на системата, който е свидетел в съда. На базата на този документ съда решава в полза на оператора.
Това е.
Този свидетел може да бъде опроверган с чиста математика в съда !
Цитат:
Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
Този свидетел може да бъде опроверган с чиста математика в съда !
Съда не разбира от математика. Той работи с документи. Такава е реалността. Вече съм се борил с Мтел в съда и знам.
Цитат:
Първоначално публикувано от antonfx
Съда не разбира от математика. Той работи с документи. Такава е реалността. Вече съм се борил с Мтел в съда и знам.
съдът взема под внимание всички разумни тези и доказателства
Айде се опитай да убедиш съдия че в рамките на 48 часа си пускал на всяка минута и 25 секунди по 1 смс, без почивка , без сън , без храна , без никакво спиране
Аз съм сигурен че ако дадат награда от 1 милион за този който успее да мине 2700 смс-а за 48 часа само на един номер , няма кой да го спечели.
Не ми стана ясно какъв е телефона и дали няма шаблони за СМС-и или пък папка Изпратени. Защото ако има такива, то изпращането на СМС-и може да става МНОГО бързо!
По-горе се спомена за празен номер на първия контакт. Пояснявам за тези, които се чудят - при повечето модели на Нокия с джойстик (или еквивалента му от 5 бурона), натискането на джойстика или средния от тези 5 бутона 6 пъти изпраща празен СМС на първия номер от контактите: 1-вия път - Messages; 2 - Create message; 3 - Text message; 4 - Send, 5 - Search; 6 - Select. Така ако контактът няма номер, дава съобщение, ако има - изпраща. Но това означава, че 125 е първия номер в листата ти и че си седял на незаключена Нокия поне половин ден....
Цитат:
Първоначално публикувано от emos
Не ми стана ясно какъв е телефона и дали няма шаблони за СМС-и или пък папка Изпратени. Защото ако има такива, то изпращането на СМС-и може да става МНОГО бързо!
По-горе се спомена за празен номер на първия контакт. Пояснявам за тези, които се чудят - при повечето модели на Нокия с джойстик (или еквивалента му от 5 бурона), натискането на джойстика или средния от тези 5 бутона 6 пъти изпраща празен СМС на първия номер от контактите: 1-вия път - Messages; 2 - Create message; 3 - Text message; 4 - Send, 5 - Search; 6 - Select. Така ако контактът няма номер, дава съобщение, ако има - изпраща. Но това означава, че 125 е първия номер в листата ти и че си седял на незаключена Нокия поне половин ден....
Това аз го писах и ми се е случвало не еднократно докато не си направих празен номер първият контакт.
А колегата никъде не пише за това което го питаме, както и няма ли лимит на разговорите тази карта. Глобул имаха някакъв странен лимит от 30 или 50 лева.
Цитат:
Първоначално публикувано от zhelko
Телефона не е с операционна система, нямам записан в указателя номер 125, още по-странното е че 125 се явява служебен номер на Глобул.
@emos мисля че е казано, а и 2700 както каза @FearMe са си бройка
ако през тези 48 часа имам поне 10 входящи и изходящи разговора над 1 мин , бройката СМС на мин, се увеличава.
2700 трудно се изпращат от човек, ръчно, и далеч по-лесно автоматизирано, шаблони, софтуер, по грешка.... има начин, това не е оправдание в съда