УЖАС !!! ПАЗЕТЕ СЕ ОТ СЕРВИЗА, КОЙТО МОТИРА КЛИМАТИЦИ ПАНАСОНИК В СОФИЯ !
Закупих си климатик PANASONIC CS/CU-E15GKE инвертор от Техномаркет и съответно дойдоха „техници” да го монтират.Първо закъсняха само с около 24 часа – с една дума на следващия от първоначално уговорения ден. След това направиха с къщата ми това, което една възрастна дама прави с къщата на двама млади в реклама на М-тел- полуразрушиха я.
Аз бях на работа, в къщи беше само дъщеря ми. Първо продупчили едната стена- не се справили,
После продупчили втората стена и зарязали външното тяло долу на терасата и си отишли...
В току-що ремонтираната стая имаше един пръст прах....
Вярно е , че къщата е стара, стените са дебели и само мазилката е около 10 см, но имам поставени от години кухненски шкафове, бойлер 80 л и нищо не е мръднало, тези НЕЩАСТНИЦИ- ТЕХНИЦИ ОТ ПАНАСОНИК не можаха да сложат един климатик !!!
Погрешно пробитата дупка в стената едва я запълнихме с пяна, а мръсотията я чистих 3 часа!
На всичкото отгоре от дъщеря ми са взели с 20 лв повече от предварително обявената цена -160лв.
НЕ КУПУВАЙТЕ КЛИМАТИЦИ ПАНАСОНИК ОТ ТЕХНОМАРКЕТ - СЕРВИЗА Е ТРАГЕДИЯ!!!
СПЕСТЕТЕ СИ ПАРИ,ВРЕМЕ,НЕРВИ !

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър

Отговор с цитат
  Отговор с цитат 

За съжаление, хората говорят за лошите фирми, след като си изпатят, за добрите не се говори. Когато за една фирма не се говори, значи няма недоволни! Рядко някой доволен идва и се хвали колко е доволен нали?
 За съжаление, хората говорят за лошите фирми, след като си изпатят, за добрите не се говори. Когато за една фирма не се говори, значи няма недоволни! Рядко някой доволен идва и се хвали колко е доволен нали?