Re:HANDY- ГОЛЕМИ МОШЕННИЦИ
Хм, наистина в по-малките населени места, някои хора си правят каквото си искат защото си мисля че хората са балами и могат да ги баламосват както си искат...
Но това в случая е е*ати наглостта. Да ти ПРОДАДАТ предплатена не активирана карта. След което вместо активация да ти пуснат 2 годишен договор и за новата карта „да сменят ЧИПА на телефона” :yahoo: (не знаех, че в Казанлък могат да правят такива интервенции. Предлагам следващия завод на Нокиа да е там :ole
Не виждам обаче, защо си се насочил към Мтел. И предплатена и не предплатена ще те остържат най-здраво. Имам познат които е на план 5лв и непомня някога да е плащал под 30 лв :))
Аз съм на друг оператор плана ми е 20 лв. И всеки месец общо взето си се вмествам в минутите...
Определено некоректно и измамно поведение от страна на Handy.
От друга страна, с риск да ме оплюят всички - не съм привърженик на простите хора...
Инцидентът определено не е едностранен.
glowndark, може би в малките градове правят каквото си поискат не защото смятат, че хората там са балами, а защото те наистина са.
ПС, KO6MAR, каква е връзката ти с gadinoid - https://forum.setcombg.com/index.php...rofile;u=27313 ?
Раздвоение на личността или сина ти?
Цитат:
Първоначално публикувано от КрИс
gadinoid е мой племенник
Цитат:
Първоначално публикувано от КрИс
glowndark, може би в малките градове правят каквото си поискат не защото смятат, че хората там са балами, а защото те наистина са.
Хората са различни. Има по-възрастни има и по-млади. Но в крайна сметка никой не ходи в магазина да го излъжат нали?! Хората отиват с някаква цел, и последното което си мислят е, че човека отсреща се чуди само как да ги прецака... Много хора, включително и аз :) като им дадат документи, било то от мобилен оператор, банка, данъчно, хвърлят по един бегъл поглед и подписват. Кой ще ти чете 2-3 страници договори.
А както казах в началото има и хора на възраст които ползват очила а не винаги ги носят... и така нататък...
Според мен това си е чиста проба измама, а когато човека които е отсреща е решил да те измами, колкото и да си мнителен, ще го направи :)
Може да те черпи 2 бири дори и като ти се замай главата метне ти договорчето и хайде :)
ю
Ха сега да разкажа един пресен случай. Един от операторите, който има най-много фиксирани апарати по селата, звъни по фиксираните телефони, и казва: Имате подарък мобилен телефон, елате на центъра на селото да си го вземете. Събират се бабите, коя с фиксиран телефон, коя без, отиват на центъра, на теб подарък, ето разпиши се тук, на мен подарък, ето разпиши се тук. Ама аз нямам фиксиран телефон. Нищо, и на теб подарък, разпиши се тук. Всички баби на село с подарък и договор за две години. Кой е виновен в случая. Бабите че не гледали какво подписват, или онези които ги подвеждат.
Цитат:
Първоначално публикувано от fbr
Ха сега да разкажа един пресен случай. Един от операторите, който има най-много фиксирани апарати по селата, звъни по фиксираните телефони, и казва: Имате подарък мобилен телефон, елате на центъра на селото да си го вземете. Събират се бабите, коя с фиксиран телефон, коя без, отиват на центъра, на теб подарък, ето разпиши се тук, на мен подарък, ето разпиши се тук. Ама аз нямам фиксиран телефон. Нищо, и на теб подарък, разпиши се тук. Всички баби на село с подарък и договор за две години. Кой е виновен в случая. Бабите че не гледали какво подписват, или онези които ги подвеждат.
Аз пък ще ти разкажа друг случай , пак за "селска инициатва".
Приятелката ми работи в Виваком-там правят такива.
Обаждат се предния ден на хората,които имат договори за преподписване и им съобщават че ще бъдат там ,за да си преподпишат договорите и че ако го направят ще получат безплатен телефон.
Отиваме в селото -площада пълен и с баби и с млади-щяло да има тобола с безплатни телефони!!!
След изясняване на ситуацията повечето се разотиват.
На тези които се съгласяват да подпишат им се обяснява по 6 пъти ,че това е гоговор и че всеки месец ще плащат по N лв.
Всичко е ОК до другия ден в който половината се чувстват прекарани и ходят да се оплакват на бабата на приятелката ми.
Та не че ги защитавам и аз не обичам моб.оператири, но възрастнте хора,чули недочули, си интерпретират нещата по техен начин и после ходят да се вайкат.
Цитат:
Първоначално публикувано от glowndark
Според мен това си е чиста проба измама, а когато човека които е отсреща е решил да те измами, колкото и да си мнителен, ще го направи :)
Не съм казал, че не е. Най-вероятно е.
Просто се преекспонира с всевъзможни извинения за вече подписани договори.
Един не можел да чете, друг бил без очила, трети не разбрал какво пише... Ами... да не подписва тогава..
Всъщност, искам да кажа това:
Цитат:
Първоначално публикувано от iwoto
Та не че ги защитавам и аз не обичам моб.оператири, но възрастнте хора,чули недочули, си интерпретират нещата по техен начин и после ходят да се вайкат.
Като в някои случаи бих заменил възрастни с прости.
мен веднъж ме прекара една тарикатка, а уж не съм дядка :) . Изтича ми договора към Глобул и при поредно плащане на сметка, продавачката вижда това в системата и ми сервира, че трябвало да сключа двегодишен договор. Понеже ми се бяха струпали доста неща на главата и го направих без да се замисля. Не че е голям проблем, те и скоро изтичат тези две години, не не е там работата.
Usera виж последното изречение на Kris :016: