Re:Интернетът на БТК не става за нищо!
Цитат:
Първоначално публикувано от gnf
И при мен беше по същия начин, само че аз направих пренос на телефонния пост към друг оператор.
Ако е бил пренесен при изтичане на договора, не е геройство. Ако е по средата на договора ми се струва невероятно. Заради запазването на един кирлив телефонен номер, си цакам по 50 и кусур лева/мес. за нет и някакъв бизнес телефонен план, докато не изтече договора( уви, някой "добър човек" преди мен го е подписал за 2 години. (Не е на мое име, подробности ....) Ще ми затрият номера, ако се прекъсне преди това.
6 без 10
в "на фокус" не виждам форма за попълване ;)
--------------------------------------
6 без 8
то сякаш мен чакало да се появи :))
вече я има формата
Така, някой на БТК случайно да може да играе League of Legends в момента?
Според форума на играта, оказа се че проблемът е само при тези, които са на БТК.
P.S. на тия пак им се е насрал ДНС-а, ако се ползва публичен ДНС, няма проблеми с играта.
Ха, оказа се че и World of Tanks не върви през БТК АДСЛ, ако се ползва техният DNS.
Честно казано, тия от Виваком са абсолютни идиоти...
Цитат:
Първоначално публикувано от Eddie
Честно казано, тия от Виваком са абсолютни идиоти...
Точно! Девойката която ми взимаше парите се опита за пореден път да ме вербува с нов договор, но когато й казах, че с нетърпение чакам щастливия ден на изтичането на договора ми, защото нета им е отврат тя се опита да ми вкарва приказки да съм се обаждал на поддръжката. Еми обясних й, че ако искам да слушам музика си я пускам от предвидените за това устройства, а не от домашния телефон :016: