Re:НЕКОРЕКТЕН СТРОИТЕЛ НА СГЛОБЯЕМИ КЪЩИ!
С толерирането на подобни клеветнически кампании (без грам ясни факти, но с куп недомлъвки и оплитания в откровени лъжи), най-вероятно следващия постинг в този раздел ще е как недоволен потребител е отишъл в БАУМАКС и тропал с краче на касата за да му продадат хляб. И не са му продали.
Що се отнася до потребителите - понякога не се иска кой знае колко, за да се замислиш какво точно искаш и кой може да ти го предложи.
Цитат:
Първоначално публикувано от Madmardigan
С толерирането на подобни клеветнически кампании (без грам ясни факти, но с куп недомлъвки и оплитания в откровени лъжи)...
След като предоставяш юридически услуги, напиши кои са лъжите на DimitarIvanov и ги докажи!!!
Цитат:
С толерирането на подобни клеветнически кампании (без грам ясни факти, но с куп недомлъвки и оплитания в откровени лъжи), най-вероятно следващия постинг в този раздел ще е как недоволен потребител е отишъл в БАУМАКС и тропал с краче на касата за да му продадат хляб. И не са му продали.
Що се отнася до потребителите - понякога не се иска кой знае колко, за да се замислиш какво точно искаш и кой може да ти го предложи.
След всичко което написа и така ревностно нападаш потърпевшия и темата му предполагам си представител на фирмата или самия ДАНИЕЛ СТОЯНОВ ДЮШЮНЕВ?
Ако ли не си нито единия нито другия то тогава не те разбирам!
То пък и къде се е видяло у нас адвокат да се изкаже в защита на потърпевшия ( измамения, излъгания, подведения )??!!! Измамилият е много по интересна юридически и джобически страна, интерес базиран на всеизвестната адвотеорема : След като лицето А се е облагодетествало с прилична сума, то лицето А е много по склонно да се раздели с неприлична сума от общата прилична сума в моя полза"
Цитат:
От кога си администратор , модератор или собственик на този форум - Изказваш се крайно и да даваш оценка за даден потребител.
До тук си нарушил основни правила - обида на участник и продължаващ спам.
Странно поведение за човек с под 40 поста, голяма част от които в "далавери"
Крайно време е някой модератор или администратор да хване метлата :laugh:
Цитат:
Първоначално публикувано от gnf
След като предоставяш юридически услуги, напиши кои са лъжите на DimitarIvanov и ги докажи!!!
А кои са му доказателствата, че това е истина? Защо не допуснете, че форумите много пъти се използват за разчистване на лични сметки, за омаскаряване на конкуренцията и още маса други неща? Изхожда се от принципа: "Ти кажи навсякъде, че сестра му е курва, а той после да върви да доказва, че няма сестра".
Аз докато не видя договора и бележката за дадената сума също приемам нещата с голяма доза недоверие. Нека си заличи своите данни, но да ги публикува тук, за да видим ние и после да разсъждаваме кой крив и кой прав. А така с влизането във форума да обвиниш някой за мошеник, скрит зад измислено име на мен не ми допада. Може да се окаже, че обвинения и хабер си няма в какво го обвиняват и никак не може да се защити.
//Добавено
Цитат:
Първоначално публикувано от Pat
Крайно време е някой модератор или администратор да хване метлата :laugh:
Рано и е още на темата да се затваря или трие, но е добре да се обсъди дали трябва да се дава в този форум трибуна за разчистване на някакви сметки от хора които очевидно са се регистрирали само заради това. Още повече да се хвърлят неподкрепени с никакви доказателства обвинения срещу други хора, които също не са членове на форума и нямат възможност да се защитят. Даже бих предложил да се запише в правилата някакъв член, който забранява такава възможност. Тогава модераторите и админите ще имат основание в случай като този да поискат да се представят доказателства и ако това не стане да изтрият темата. И не забравяйте, че в това глобално село всеки може да стане както жертва на измама, така и на измислени обвинения и оплюване!
Цитат:
Първоначално публикувано от Lupus
А кои са му доказателствата, че това е истина? Защо не допуснете, че форумите много пъти се използват за разчистване на лични сметки, за омаскаряване на конкуренцията и още маса други неща? А така с влизането във форума да обвиниш някой за мошеник, скрит зад измислено име на мен не ми допада. Може да се окаже, че обвинения и хабер си няма в какво го обвиняват и никак не може да се защити.
Човека си прави труда да влезе във форум , да се регистрира и да напише за нещо. търси утеха , едва ли ще го очерни толкова тук.
Тук затова има Модератори и админи - те да следят и да преценят, а не вчерашен юзер да обижда другите и яростно да напада оплакалия се - доста намирисва на нещо общо с описания търговец.
Цитат:
Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
Човека си прави труда да влезе във форум , да се регистрира и да напише за нещо. търси утеха , едва ли ще го очерни толкова тук.
Тук затова има Модератори и админи - те да следят и да преценят, а не вчерашен юзер да обижда другите и яростно да напада оплакалия се - доста намирисва на нещо общо с описания търговец.
Ей Mr.TECHNO, да не почна сега и аз да ти намирисвам! :Drinks:
Lupus, Приятелю,
принципно абсолютно съм съгласен с теб, но все пак да не прекаляваме. Форума за това е интернет форум за да може да има "някаква " по-голяма свобода. Има много подобни теми на които никой не обръща внимание, не заради нещо друго , ами защото няма някой който веднага да тръгне да защитава "омаскарения". Да искаме нови правила... да предоставяме доказателства... е ти наистина почваш да "намирисваш" :-memnon Не искам да го споменавам, ама аз ако почна да искам доказателства за всички "Уж добронамерени" съвети в раздела за климатици ще стане мътна и кървава..... :)) Ама просто там правилата са други, защото повечето посещения на форума се дължат на този раздел и е съвсем логично заинтересованите да го толерират. :smiley:
Много се отплеснах...ама така е след 300-400гр 47о ракия :-memnon - 'ку не верваш питай Mr.TECHNO :tongue:
Цитат:
Първоначално публикувано от Pat
Lupus, Приятелю,
принципно абсолютно съм съгласен с теб,
Много се отплеснах...ама така е след 300-400гр 47о ракия :-memnon - 'ку не верваш питай Mr.TECHNO :tongue:
Ааа, вервам ви! Знам си ви възможностите. :ole
Остави ги тия от "климатиците", там пада голямото "пишкомерене" и реклама. Просто си представи за момент, че си на негово място!
на кого на мястото бре "вълчо"
А за климатиците - уж забранена безплатната реклама във форума, а там е задължителна.
Ех таз ракийка - щом колата си оставих и отидох да я взема на другия ден - смятай !!!
В момента си представям съвсем други неща :laugh: :tongue:
Пък той ако се занимава с тези неща рано или късно ще разбере за написаното и тогава негов ще е избора дали да се защити и опровергае твърденията или да си замълчи потвърждавайки ги.
Цитат:
Първоначално публикувано от Lupus
Аз докато не видя договора и бележката за дадената сума също приемам нещата с голяма доза недоверие. Нека си заличи своите данни, но да ги публикува тук, за да видим ние и после да разсъждаваме кой крив и кой прав.
Какви се явяваме Ние в случая, че пострадалия трябва да ни покаже и докаже нещо си? Но Madmardigan без да е запознат с нужната документация и свидетел на цялата история директно обвини DimitarIvanov, че лъже. Редно е в случая той да докаже истинността на отправените от него обвинения.
Докато DimitarIvanov, каквото има да доказва ще го доказва в съда, където му е мястото на тези казуси, а не тука във форума.
Форумът е място, в което всеки потребител има правото, когато е "ужилен" да сподели и в същото време да предпази потенциални жертви. От там нататък четящите сами решават дали да приемат думите му за чиста монета или да бъдат мнителни (типична българска черта).
неизбежно развитие на темата
"черен списък" е разделът, да напомня...