Отговор: Deal Extreme неволи
най-голямата вреда, която можеш да нанесеш на dealextreme, е да спреш да пазариш от тях...
много рядко съм чувал за недоволни от тях, дори по-скоро обратното, и именно в ситуации, сходни с твоята
Абе не знам...
Преди 5-6 години бяха добре. В последствие започнаха да валят оплаквания. Тогава се преместих на Тинидийл, защото бяха по-малки и обръщаха повече внимание на клиентите, а от 1-2 години вече съм заебал всички китайски сайтове за боклуци.
Та Дийлекстрийм... не съм съгласен, че са малко оплакванията. Претовариха се и съпорта им стана отвратителен.
Честно казано не знам какво можеш да направиш -нещо по PayPal линия трябва да е, но какво точно... търси информация за сходни ситуации.
Ако е платено чрез пайпал в срок 45 дни от плащането/поръчката можеш да оспориш плащането и да си поискаш парите обратно.Пайпал откриват процедура по оспорване на плащането, но това мож е да стане само ако в горепосочения срок е направено такова оспорване от наредителя на плащането.Те са застраховали всяко едно плащане и отделно имат адвокати във всяка една държава които да могат в случай, че се откаже доброволно връщане на парите да се заведе дело и да бъде осъден получателя на парите да ги възстанови.
Най-важното е да се спази срока, защото веднъж спазен той не тече и дори след изтичането на 45-те дни парите могат да бъдат възстаовени , ако пейпал приеме оспорването на транзакцията/плащането за основателно.
Аз така имах съмнение за една пратка от ебау от Англия защото пишеше, че ще ми изпратят с наземна поща, н се оказа след оплакването, че са я изпратили с въздушна и дойде до мен за 4 работни дни.Аз реализирах тази процедура/оплакване чрез ебау, защото изрично пишеше, че оплакването се прави или чрез ебау или чрез пейпал, но никога и пред двете.Ако има оплакване и пред двете това в ебау не се разглежда и се прекратява, като се оставя само това в пейпал.
блгодаря за коментарите, вече пуснах оплакване в пейпал и след малко като преспим лапето ще "овикам" поредния нещастен чатър от съпорта на DX .... то какво друго ми остана
Да ама това не е повод съпорта на DX да ме баламосват с глупости от сорта - ще ти върнем парите в други ден или ще те поръси висше благоволение...A и лозунга "free shipping to Bulgaria" е супер наглост в общи линии номера на китайката...
Както и да е понтрупал съм още злоба и ще поразплача още някой друг чатър преди да кандисам...:)
А плача идва като им сетнеш рейтинга в края на чата...
Имай в предвид, че на китайците им е през ... китайския. Работят за супер ниски заплати в тия кол центрове и изобщо не им пука дали ще ти свършат работа по чата или не. Даже им е по-лесно да не ти свършат работа.