Резултати от 1 до 8 от общо 8

Deal Extreme неволи

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2008

Deal Extreme неволи

Преди близо 3 месеца си поръчах една джаджа от DX за която платих 80$, в общи линии проследих пратката докато статуса и се ъпгрейтна до shipped
    И от тогава до сега ни вест ни кост от моята джаджа, междувременно аз сигнализирах за проблема си на тяхната клиентска потдръжка, попълвах едни форми за оплакване, 5-6 пъти си чатих с някакви служители които ми обещаваха какво ли не докато преди няколко дни статуса на моята заявка се смени на изпълнена при което аз отново си чатих с разни гьотферени които освен да се извиняват и да обещават разни глупости друго не направиха.
    В момента съм обзет от спорна злоба, прежалил съм си 80те долара обаче искам кръв!
    Приемам всякакви съвети и предложения как да нанеса вреда на тези Китайчета.
    Въпреки че най вероятно съм безсилен и нищо не може да се направи.

2.  

3. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

Отговор: Deal Extreme неволи

най-голямата вреда, която можеш да нанесеш на dealextreme, е да спреш да пазариш от тях...

много рядко съм чувал за недоволни от тях, дори по-скоро обратното, и именно в ситуации, сходни с твоята

4. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Абе не знам...
    Преди 5-6 години бяха добре. В последствие започнаха да валят оплаквания. Тогава се преместих на Тинидийл, защото бяха по-малки и обръщаха повече внимание на клиентите, а от 1-2 години вече съм заебал всички китайски сайтове за боклуци.
    Та Дийлекстрийм... не съм съгласен, че са малко оплакванията. Претовариха се и съпорта им стана отвратителен.

Честно казано не знам какво можеш да направиш -нещо по PayPal линия трябва да е, но какво точно... търси информация за сходни ситуации.

5. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Ако е платено чрез пайпал в срок 45 дни от плащането/поръчката можеш да оспориш плащането и да си поискаш парите обратно.Пайпал откриват процедура по оспорване на плащането, но това мож е да стане само ако в горепосочения срок е направено такова оспорване от наредителя на плащането.Те са застраховали всяко едно плащане и отделно имат адвокати във всяка една държава които да могат в случай, че се откаже доброволно връщане на парите да се заведе дело и да бъде осъден получателя на парите да ги възстанови.

Най-важното е да се спази срока, защото веднъж спазен той не тече и дори след изтичането на 45-те дни парите могат да бъдат възстаовени , ако пейпал приеме оспорването на транзакцията/плащането за основателно.

Аз така имах съмнение за една пратка от ебау от Англия защото пишеше, че ще ми изпратят с наземна поща, н се оказа след оплакването, че са я изпратили с въздушна и дойде до мен за 4 работни дни.Аз реализирах тази процедура/оплакване чрез ебау, защото изрично пишеше, че оплакването се прави или чрез ебау или чрез пейпал, но никога и пред двете.Ако има оплакване и пред двете това в ебау не се разглежда и се прекратява, като се оставя само това в пейпал.

6. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2008

блгодаря за коментарите, вече пуснах оплакване в пейпал и след малко като преспим лапето ще "овикам" поредния нещастен чатър от съпорта на DX .... то какво друго ми остана

7. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2008

Да ама това не е повод съпорта на DX да ме баламосват с глупости от сорта - ще ти върнем парите в други ден или ще те поръси висше благоволение...A и лозунга "free shipping to Bulgaria" е супер наглост в общи линии номера на китайката...
    Както и да е понтрупал съм още злоба и ще поразплача още някой друг чатър преди да кандисам...
    А плача идва като им сетнеш рейтинга в края на чата...

10. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2009

Имай в предвид, че на китайците им е през ... китайския. Работят за супер ниски заплати в тия кол центрове и изобщо не им пука дали ще ти свършат работа по чата или не. Даже им е по-лесно да не ти свършат работа.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Съседски неволи с климатици
    От hrihri във форум Въпроси свързани с монтажа
    Отговори: 12
    Последно: 25-12-09, 19:07
  2. Неволи с Microsoft ActiveSync
    От dragozow във форум Общ - софтуер
    Отговори: 21
    Последно: 25-06-07, 21:04
  3. Задача 216 (Алхимически неволи)
    От Lan във форум Логически задачи
    Отговори: 20
    Последно: 28-03-05, 17:57
  4. Samsung Е710 неволи
    От JunoSpy във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 22
    Последно: 25-06-04, 01:24
  5. Cxt + xp неволи
    От Kirande във форум Общ - хардуер
    Отговори: 24
    Последно: 26-05-03, 00:16

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе