На Черен петък(четвъртък) си поръчах от тях тв samsung 55nu8072 на цена 1549лв. След известно изчакване започнах да ги търся да видя какво се случва с поръчката ми.След първото ми обаждане ми казаха,че имат много работа и трябва да изчакам.След няколко дена пак им звъня и младежът вика момент да проверя и заявява ,че го нямат наличен.Очаквали доставка към 15 декември,но ако се забавила можело да се проточи и до 30 декември и пак не се знаело.Посъветва ме да се откажа от поръчката и да чакам по нова година новите промоции.Съгласих се защото го взех на изплащане и да може да се анулира договорът към банката за да не плащам за нещо което на практика го нямам.Затварям телефона и си викам я да вляза в сайта им и кво да видя.Тече промоция на същият този телевизор дето го нямали наличен, в комплект с прахосмукачка, но на цена от около 2200лв.Даже и реклами пускат по телевизията.Е как така не могат да ми го доставят, че го нямат наличен,а в същото време го промотират.Явно всичко около Черният им петък е един голям кьор фишек.