Не губете време и нерви с недоразумението San Isidro / Сан Исидро.
Още в началото на разговорите със Сан Исидро ми направи впечатление, че неведнъж служителката обръщаше внимание, че те нямали монтажници при всеки въпрос, свързан със срокове и качествен краен продукт. Сам съм си виновен, че отделих толкова време за тези несериозници.
Вратите в шоурума изглеждат прилично. Което няма никакво значение, нито е гаранция, че изработените ще бъдат такива.
Фирмата не може да си позволи монтажници на заплата, работещи за името й и работи само с външни монтажници. Което е непреодолим проблем, мисля всеки е наясно, че добрият монтаж е толкова важен, колкото и добрата врата.
При опит за поръчка на врати се искат снимки на сегашното положение за да преценяли ‘майсторите’ дали са склонни да дойдат за размери? Представяш ли си как ще се разкарват без снимки.
Любезно си предупреден, че ако някой благоволи да дойде на оглед, то той идва без инструменти. Няма отверка, няма бормашина. Ако си искал да ти измери зида… да си си свалил / разбил сам касата предварително. Той не се занимавал, мерел само с метърче готови за монтаж отвори.
След изпращане на снимки - майсторите не искали да монтират защото било сложно…
Та драги Сан Исидро… така не става. Трябва да се предлага краен продукт - врата и монтаж. Само едното не стига. Ако въобще и него го можете.