Трябват ми валутните курсове за 1990 г.
Ако някой може - да помогне.
Благодаря предварително!
Трябват ми валутните курсове за 1990 г.
Благодаря предварително!
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Трябват ми валутните курсове за 1990 г.
Благодаря предварително!
<div align="right">Originally posted by minkov - 16/12/2004 : 15:43:01</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">Има ги в Апис-а и Сиелата.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Трябват ми валутните курсове за 1990 г.
Благодаря предварително!
<div align="right">Originally posted by minkov*-*16/12/2004*:* 15:43:01</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Всички "източници" на валутни курсове с които разполагам започват най-рано от 19.02.1991г.[]
Тези от 19.02.1991 г. ги имам и аз. В БНБ.БГ също започват от тази дата.
Всички започват от тогава, защото от тогава БНБ публикува официален валутен курс.
Преди това имаше месечен курс който се използваше за счетоводни и митнически цели, но за съжаление не мога да го намеря.
Апис нямам. В Сиела.нет търсих но ме намерих нищо.
Валутните курсове преди 1991 се публикуваха в Държавен вестник. Отиваш в най-близката библиотека и вземаш Държавен вестник от 1990г.
//edit
В Апис - финанси ги има. Дай един мейл да ти ги пратя.
В Аписа и Сиелата има държавен вестник от преди 30 години най-малко и повече. Иначе и аз мислех да предложа за библиотеката.
BTW - Хвърлете едно око тук:
http://www.ecb.int/stats/exchange/eu...html#firstdate
Тази графика май показва доста добра дисциплина, но в никой случай "вързан" към еврото курс...