Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 21 от общо 21

Благотворителен конкурс

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Re: Благотворителен конкурс

Никой разбира се. Но не виждам каква е връзката м/у участието ви и в подобни акции и обсъждането на степента на полезност на тази, за която е темата спрямо други, организирани по различен начин?

И един личен офтопик въпрос?
    Регистрирал си се с мъжки прякор, а казваш че си от организаторите на благотоворителните акции на "Движение на българските майки"...
    Свършиха се майките в България или няма такива с достатъчен организационен опит, че са прибягнали до индивид от противоположния пол или все пак си българска майка с мъжки прякор ?

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2003

Цитат Първоначално публикувано от JohnT
    Така, и тука забелязвам типичните български черти
    Аз съм организатор на тази идея и знам, че нищо не света неможе да ви накара да повярвате в намеренията ми, както и в намеренията на още няколко човека.
    Драги МИ, ОРГАНИЗАТОРЕ, поставил съм ЯСНИ и точни и КОНКРЕТНИ въпроси, не ми отговаряй от името на създалата тема мома, щото ще се замисля дали и тя е мома, колкото теб.
    Щом имаш нещо против ТИПИЧНИТЕ български черти, и мяташ камък в моята градина, нека аз метна една умряла котка в твоята: Типична българка черта ми се вижда БАЙ-Ганювският стремеж от всичко да се търси "КЕЛЕПИРЕЦА", за сметка на БАЛЪЦИТЕ
    Айде бегай си намери(те) други риби на друго място, или ми отговори(те) на въпросите които зададох.
    По начина ти на писане ми се струваш да си прекалено млад за Комсомолски активист, но по изразните средства бих те причислил директно към тях.

4. JohnT
    Guest

Да мъж съм... и не съм член на фондацията. Това лошо ли е? Ако е лошо да помагаш на някой.. просто кажи...

И съм организатор на конкурса, не на акциите на фондацията

...не ми отговаряй от името на създалата тема мома...
    ...или ми отговори(те) на въпросите които зададох...
    ... последно какво да направя?

Ако бяха зададени към мен тези въпроси щях да отговоря. Или ако наистина държиш.

Виждам, че ти си по-добре запознат с комсомолските привички от мен. Даже и с главна буква го пишеш

5. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Напълно съм съгласен с Крис - едва ли някой ще тръгне да краде най-различни по вид и размер дрешки, вафли, консерви и неща от този род - предполагам "няма далавера" да се гепят.
    Що се отнася до правителствена програма...хехе забравете....кой да го направи това!?...Ми замислете се - по националната телевизия в новините излъчват призив да се помогне на болно дете и дават банкова сметка, където народа да праща пари, а следващия репортаж е посветен на голямото постижение на Бай-Хуй, дето отишъл...примерно на Северния полюс, разбира се с държавни пари (чий го дири там не разбрах, че бях тръгнал вече към тоалетната да повръщам). Бе мамацита им ненормална, що не изразходваха тези пари за нещо обществено-полезно (да речем да се помогне на детето от предния репортаж), ами ги похарчиха за нек'ви лумпени да си веят гащите насам-натам!? Пък се и хвалят по телевизията...А иначе държавата е бедна и пари за болните няма, ами дайте благотворителност да правим. То не бе дебелоочие, то не бе наглост, то не бе изродия!

6. JohnT
    Guest

За това съм много съгласен... за това направо ще бъдат дадени на домовете дрехи и лекарства... парите винаги могат да потънат някъде.

Колкото до държавата... за нея сме си виновни ние

7. Тук е от
    Aug 2005

Не им вярваме на организациите, иначе не виждам кой може да откаже помощ на някое дете или възрастен човек..
    Не вярваме и на просяците по улиците..и кой губи?-губат хората който найстина имат нужда .

8.  

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. Варненец спечели конкурс за CRM идея
    От Silviya във форум Коментирай новина
    Отговори: 1
    Последно: 19-06-07, 18:39
  2. Обявявам национален конкурс
    От FearMe във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 51
    Последно: 09-02-07, 12:41
  3. Конкурс за сценарии за игра
    От dimoh_H във форум ИГРИ
    Отговори: 1
    Последно: 21-11-03, 14:52
  4. Конкурс по overclock
    От PROKOBA във форум Овърклок
    Отговори: 34
    Последно: 29-11-02, 13:40
  5. конкурс Български сайт 2001
    От poznai във форум Коментирай новина
    Отговори: 3
    Последно: 02-10-01, 21:13

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе