Здравейте. От заглавието личи за какво ще е темата.
Та на 17 години съм(на 1 октомври съм роден, няколко месеца не ми стигат до пълнолетие ). От Варна съм и затова тук си търся и работа.Става въпрос за града, а НЕ за курорти!
От няколко дни ровя из jobs.bg и pozvanete.bg търсейки идеалната оферта.
Иска ми се да е нещо IT ориентирано, но като реално преценя възможностите(не както пишат комп. грамотност) се справям добре, за да мога да работя това, с: Windows и офиса са ясни, владея Access, който въпреки, че е част от МS Office го отделям, защото смятам, че е по-сложен и интересен от останалите в пакета, HTML, Хардуер: примерно асемблатор във някоя фирма мога да съм, особено като се има предвид квалифицираността на хората там. Уча в МГ-Варна, ако изобщо в случая има някакво значение.В момента се занимавам php/MySQL и това ме кара да се замисля сериозно ако изкочи някоя обява за оператор в рс зала - през свободното време мога да се усъвършенствам, а не да си клатя краката и да си губя времето.
Та някой добър човечец ако предлага работа или има познат, който предлага да не се притеснява, а да пише тук. Приемам естествено и работа от друго естество, даже си мисля, че и такава ще намеря в крайна сметка. Единствените условия са:
нормална заплата и да няма двойни смени - примерно в Doom има свободно място за оператор:250лв заплата - добре, но смените....по 12 часа: дневна, дневна, нощна, нощна, две почивки...Не, благодаря.
Та още един път казвам - който знае за свободно място или има някаква идея да казва тук или на координатите от подписа ми. Средната такса в трудовите борси е 10/15лв и то само за регистрация, та аз предлагам доволно количество бира в замяна