Резултати от 1 до 2 от общо 2

Къде може да се намери поляризиращо фолио

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Dec 2003

Къде може да се намери поляризиращо фолио

Здравейте,
    Купих си едно огледало за колата, вътрешно, за обратно виждане.
    Огледалото е на 3 секции като двете крайни могат да си променят ъгъла така че да виждам сляпата зона отляво и от дясно.
    Средното огледало е неподвижно.
    Тая цялата конструкция се поставя върху съществуващото огледало за обратно виждане.
    Средното огледало е плоско а пък двете страничните леко намаляват образа - имат изпъкнала форма.
    Обаче огледалото което си е със колата е поляризиращо, като го наклоня надолу и не ме заслепяват фаровете отзад.
    Това новото начупено огледало обаче е със обикновени стъкла.
    Хрумна ми че трябва да има някакво поляризиращо фолио което да залепя върху средното стъкло.
    Въпросът ми е има ли такова поляризиращо фолио и къде мога да си намеря.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Re: Къде може да се намери поляризиращо фолио

Не съм чувал за такова фолио, но пък на новите коли (при някои това е екстра) има електрохроматични огледала. Които автоматично потъмняват ако нощно време са осветени с фарове отзад. И то в зависимост навън колко е тъмно и колко са силни фаровете отзад. Тогава фаровете на колата отзад са просто недразнещи светли кгъгове вместо грейнали слънца в огледалото. Тези огледала се захранват от акумулатора, има бутонче за вкл/изкл. и LED индикатор когато е включено. Не съм се интересувал дали се продават по магазините, но на моята кола си е фабрично и съм повече от доволен.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 8
    Последно: 05-11-10, 13:56
  2. Toshiba RAS-10SAVP-E - къде най-евтино може да се намери?
    От orisha във форум Климатици Toshiba, Carrier
    Отговори: 6
    Последно: 19-05-08, 12:05
  3. Някой може ли да намери ...
    От CreatoR във форум Уебдизайн и 3D
    Отговори: 2
    Последно: 27-05-05, 09:17
  4. Някой да може да намери MDK ?
    От DarkRose във форум ИГРИ
    Отговори: 5
    Последно: 02-10-02, 12:05

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе