Здравейте,не знам за вас но,мен страшно много ме дразнят банерите по сайтове и форуми.
Пресен пример е Замунда.
Там вече е ултра тъпанарска и нагла историята.
Въпроса ми е има ли някаква приставка или адон за Мозила която скрива тая досада.
Здравейте,не знам за вас но,мен страшно много ме дразнят банерите по сайтове и форуми.
Пресен пример е Замунда.
Там вече е ултра тъпанарска и нагла историята.
Въпроса ми е има ли някаква приставка или адон за Мозила която скрива тая досада.
Adblock Plus https://addons.mozilla.org/en-US/fir.../adblock-plus/
Flashblock https://addons.mozilla.org/en-US/fir...on/flashblock/
или просто Opera Opera browser | Faster & safer internet | Free download :D
Варианти колкото искаш.
Друг е въпроса, че всичко зависи от добрата воля на Замунда. Както ти можеш да инсталираш вирусчета, блокиращи рекламите на Замунда, така и Замунда може да реши да не допуска до сайта си хора с подобни стопери...
Трайното решение е да не ползваш Замунда
Според мен има опция е ИЕксплорър, но не съм наясно точно как се настройва.Аз съм правил такава настройка и блокира почти всички банери и реклами, като на тяхно място в единият ъгъл остава един малък червен хикс.Сега обаче съм ги "пуснал" да излизат защото ми е необходимо за друго.
Ad Muncher прави тракера да изглежда така: bayimg - image: ZamNoAdds.jpg - free uncensored image hosting
ама не е честно така. трябва да гледаш банерите че и дори да ги понатискаш от време на време. така си плащаш за сайта който ползваш. не плащаш за трафика все пак.
Чакам тема, как да скрия билбордовете по магистралата
Честно казано, аз съм силно учуден, че подобни блокери са разрешени за инсталация и се толерират.
В крайна сметка, всеки решава как да подреди страницата си и дали да слага реклами или не.
Ако на посетителя не му допада страницата, просто не я посещава. Но да променя визията и дизайна й с ад блокери, които отделно кой знае какво друго блокират граничи с анархия и безумие.
Ако сайтът реши, може да блокира посещенията с избирателно зареждане. За това да подхождаш в случая към потребителите с такива обвинения е излишно, освен че е малко пъдарско. Донякъде съм съгласен, че е неетично, но предвид с колко "законни" намерения са се насочили пък именно посетителите към торент-тракер конкретното възмущение става и хумористично... Впрочем вие като зяпате филм по нашенска тв, изтрайвате ли всичките реклами?
А това е от чиста Opera, без добавки и глупости:
Zmnd.jpg
Колко годинки да отнеса, че съм й бърникал из настройките, или ще ми се размине с административно наказание?
Защо не погледнете Замунда?
Според мен това вече е прекалено!
От целия екран се виждат едва три пръста.
За други сайтове не съм казал нищо,банерите не ми пречат в повечето сайтове.
Но в Замунда трябва да си олигофрен та да твърдиш че е готино.
Това харесва ли ви да го гледате
ek.jpg
Браузър без Ad- блокер си е жив мазохизъм. Това е едно от първите неща които инсталирам....
при мен замундата не се отваря така.
да нямате някоя приставка която да ги отваря повече.
точно 10 банера има на цялата страница.
Гледането комай не помага на сайта... Аз, например, като ме хване добротата, спирам Ad Muncher, след това отново ме обзема нетурпимостта към рекламите и пак блокирам всичко, за да си чета на спокойствие.
Само? вЕрно, бе - то не си заслужава
Сериозно, аз и един не бих търпял, но и действително не изглежда като показаното от ogogogo - там нещо друго е подсилило нещата.
Този пост е редактиран от Karata; 05-10-12 в 00:43.