Няма ли да открием новия сезон/семестър/срок/и т.н.
Аз планувам на 27 и 28 да съм в София и то близо до центъра този път.
Очаквам обичайните заподозрени да се заемат с организацията [:D]
Няма ли да открием новия сезон/семестър/срок/и т.н.
Аз планувам на 27 и 28 да съм в София и то близо до центъра този път.
Очаквам обичайните заподозрени да се заемат с организацията [:D]
Хмм..... освен да изпотрошим заведението, друго не се сещам... май само това не сме правили...
Пък и нали разбираме от хардуер... ще си имаме оправдание пред собственика...
Аз на 27 и на 28 Септември ще ходя на състезание в Драгалевци по DownHill, така че ако се организирате можем да пием по 1 бира за последното ми място ))
Sunny да не губи време, а да се заема с организацията, че много ни хареса в "Атлетик".
Ivo80 ако ходи с кола, ще пътувам с него [безплатно]. [:D]
<font color="blue">//offtopic</font id="blue">
"Сутеньори от Русе ... във клуба"
[:D][:D][:D]
Оле, ivo80, как безплатно, тзтз... Malone, нали знаеш, който се вози той сипва :PPp
време е някой да се заеме с организацията.
-няма да съм аз, защото не познавам никой(и никой няма да дойде).
но пък се спуквам от яд, че изпуснах последното събиране...
Aбе тоя път обещавам, че и Варненските гъзари ще са ... във клуба [:D][:D][:D]
Да видим кой е по- по- най- [:D]
Malone, няма да съм с кола, освен ако не осигуриш транспорта :+) аз имам книжка само кола намери.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Aбе тоя път обещавам, че и Варненските гъзари ще са ... във клуба [:D][:D][:D]
Да видим кой е по- по- най- [:D]
<div align="right">оргинално мнение на Кайсо</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Айде...... ако варненските гъзари ще са във клуба, то и Люлинските ( поне някои от нас ) ще сме ( съм ) във клуба! []
Тамън да ми донесеш оная бутилка със сещаш се какво.... айде да не я казвам на глас [8D]
Ако сте съгласни за Атлетик (за друго място не се наемам, тъй като искат някакви безумни цифри капаро) и се запишете в темата, за да имам представа за колко хора да направя резервации ( а и също какъв ми е подаръка за тази работа[]) тогава може и да се навия[:D][][]
Ако е на 28-ми (Неделя), мога да дойда. Имайте в предвид че понеделник е официален празник и неработен ден.
Бъркаш понеделниците The_UFO
22.09 [понеделник] е почивен ден, а не 29.09
Не ми давай повод да ти правя забележки, че имам да си връщам ...
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Бъркаш понеделниците The_UFO
22.09 [понеделник] е почивен ден, а не 29.09
Не ми давай повод да ти правя забележки, че имам да си връщам ...
<div align="right">оргинално мнение на Malone</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Опа, верно Е както и да е, явно и този път няма да се идва []
btw. оправи ли телефона )
The_UFO
Не my man, просто не мога да намеря време. Приятелчето ме преследва като империалист. Надявам се сега през почивните дни да го уредя в живота.
[]