Гледам, не е споменат UC Browser и UC Browser HD за таблети.
Гледам, не е споменат UC Browser и UC Browser HD за таблети.
Аз пробвах доста браузери и забелязах че повечето не показват коректно сайтовете. Тоест застъпват се бутони или не излиза целия текст. И открих един браузер хем бърз хем синхронизира фаворитите на различни устройства а и коректно изобразява сайтовете. А да и отваря флаш .https://play.google.com/store/apps/d...com.mx.browser
С Maxthon не работи флаша на Android KitKat... Старичък ти е софтуера, затова ти работи. На KitKat ако държиш на флаш - Puffin Browser - хич не е лош между другото, като че ли с Boat са ми фаворити
Puffin Browser и естествено Dolphin подкарват флаш на всички версии с малко допълнителна работа.
CM Browser - става все по-добър......
Opera. Красив дизайн и супер леко отваряне на сайтовете. Бърз е, много по-добър от хрома за Андроид. И най-хубавото - при изтегляне на файл те пита къде да го сейфа, включително SD картата. Дава ти да напишеш и името на файла. Никога не си тегли мозила за Андроид ужасна е...
И аз съм много доволен от операта, ползвам и chrome също, но операта е по-добра.
До скоро Dolphin,но преди време с някакви ъпдейти на андроид се скапа вградения adblock и още не са го оправили, като го включа и крашва. Доколкото разбрах за да работи коректно трябвало да се деактивира Chrome и да се инсталира отделно webview но с последните ъпдейти при мене не може, трябва да се рутва и .... Напоследък, Samsung internet browser beta, adblock-а си работи перфектно.
CM browser за мен е най-добрият браузър.
С годините често се мени за мен най-добрият браузър. И аз "почнах" преди години с Dolphin като най-удобен и балансиран като цяло. По едно време преди 2-3г. го развалиха тотално и не съм го и погледнал повече, а чаках бая време да го върнат и оправят както беше.
Най-дълго се задържа Opera при мен. Текущо пак ми е основен след като я оправиха след някакъв период на забатачване (когато ползвах и недоразумението Firefox).
От гледна точка на съвместимост Chrome е най-съвместим със сайтовете и за съжаление е нужно да стои като втори/резервен. Има няколко сайта, които с Opera просто не работят, на други места работят отчасти..
Опера ми е най-удобен като интерфейс, и най-мазна. Хром преди 3-4 месеца с някой от ъпдейтите му сго*ниха скролирането и това ми преля чашата, иначе се опитах да го ползвам за основен, но е адски неудобен, настройки, букмарки, работата с табовете и т.н. Е, имаше някои добри попадения като поведение, особено суичването между табовете, но... негативите за мен бяха далеч повече.
Използвам хром и самсунг браузър.
Изпратено от моят SM-G950U с помощта на Tapatalk
В миналото също използвах Dolphin заради красивия му и привличащ вниманието интерфейс, но сега използвам UC browser, защото по-лесно се управлява и манипулира. Скорошните актуализации обаче не са много добри, така че трябва да се download до стара версия от apknite.
UC браузърът намалява, така че се връщам към Chrome (приложение на techbigs), тъй като се синхронизира с Chrome на компютър.