Темата е Android L - най-мащабното обновление на операционната система...
Темата е Android L - най-мащабното обновление на операционната система...
LG G2 със сигурност ще получи Андроид 5. Потвърдено е от офис на LG и беше написано във форума на XDA
Дано... в баш официалното съобщение не е листнато, но наистина очакванията са не скоро, но все някога да се сдобие.
То.. и с моя Note 3 е подобно положението, ако трябва да сме честни, преди следващото лято, най-вероятно нито аз, нито ти ще видим официален Android 5.0 Lollipop на телефончетата ни, но пък есента трябва вече да имаме...
Честно казано аз въобще не искам да го виждам. Наиграх се с Андроид за следващите няколко години. Най ме радват от Моторола ...всичко което е излязло през 2014та ще получи новата версия ....определено ще си запазя Moto E (която ме изненада много приятно).
Не си ли ползваш G2-ката сега?
На айфона ли наблягаш - не ти ли е малък, предполагам не си се обзавел с 6 още?
Ползвам G2ката ама от както ми се наложи да го давам на ремонт и съм му сърдит.
Ами така е, не взе един Самсунг... Какво му имаше?
Гледах едно кличе в нета, тестов вариант на Лолипоп за С5 и нещо не съм очарован от визуалните промени.
П.С. За петната на телевизора, трудно ще ти помогнат в сервиз, ако са от неравномерна подсветка или ефект "мръсен екран", без пари, дори да е в гаранция.
Този пост е редактиран от pilot; 22-10-14 в 13:57.
Гнусмас никога повече не бих си взел ...изпитвам огромна омраза към тази фирма (телевизора ми и той с петна отстрани до рамките и все не ми остава време да го занеса на сервиз). Иначе, на G2ката се появи едно огромно жълто петно на екрана.