DVD Sang -K21 - има го в Технополис за 79 лева.
Дали да купя 1 такова за детето да си гледа в стаята?
Някой пробвал ли го е?
DVD Sang -K21 - има го в Технополис за 79 лева.
Дали да купя 1 такова за детето да си гледа в стаята?
Някой пробвал ли го е?
[size=14px][/size]Hi az imam takova ot 7 meseca i sam dovolen. Ne mi e pravilo problem sas sutitrite kodeka mu e 5.x
Благодаря ти много за отговора.
А в какъв формат да записвам субтитрите- дали чете всички?
Не го купувай!Набутах се стакова преди 2 мес. и едвам се отървах от него!От 20 филма чете 1 със субтитри!Не чете Xvid,въобще най голямата пръчка която може да съществува!Сега си взех ELITE PV-374 и чете абсолютно всичко каквото му пусна просто няма нищощ общо с това дърво SANG K-21!Първоначално публикувано от hristobotev
Взех 15 DVD от нас отидох в магазина и то взе че прочете всички със субтитрите :Super:
Та направо го купих за тия 79 лева. Над 40 DVD пробвах у нас само 3-4 не прочете субтитрите.
И без това е консуматив това устройство, а и го взех детето да си гледа в стаята.
Доволен съм!
Хе то биваше и да не чете ДВД тогава щеше да е мнго интересно......че нали все пак е ДВД.А дали ще ти чете DivX i Xvid и какви субтитри ще ти поддържа вече е друг въпрос.Така че го пробвай не на ДВД а на другите формати.
Ами честито!Дано да е от някяква друга партида,а не като моята,защото си бях скъсал нервите с него!Първоначално публикувано от hristobotev
Май не се изразих правилноПървоначално публикувано от DEF
Чете DivX само с разширение .txt не успя ,но ще го преживея.
Пека яко сега в нас анимации на DVD за да има хлапето какво да зяпа , че не можех по едно време да си седна на PC от него![]()
![]()
![]()
zdrasti az si kupih takav predi nova godina,mnogo sam dovolen zasega,no znae6 li za6to kato pusna na MP3 na ekrana se poyavyavat dve kolonki i izpisva pesnite samo v lyavata kolonka i ne sas palniya tekst.Moje6 li da mi kaje6 kak da pusna i dyasnata kolonka i da izpisva palnitya text na pesnite?Първоначално публикувано от nikmit
![]()
Тук има firmware който има четене на дълги имена (filenanelengpatcher)Първоначално публикувано от bobi_racing
черен фон за субтитрите само зад буквите (mtktools)
записваш го на 1 цд натискаш play и след две минути е готово
http://bebobibo.hit.bg/SANGK21ICONA.ISO
аз съм с този http://bebobibo.hit.bg/ELITEBOBOICONA.ISO взех го от elitefen.hit.bg
защото няма проблеми с субтитрите и с XVID и DIVX не съм имал проблеми
обаче не му работи дисплея и бутоните на панела са разбъркани*