DVD Sang -K21 - има го в Технополис за 79 лева.
Дали да купя 1 такова за детето да си гледа в стаята?
Някой пробвал ли го е?
DVD Sang -K21 - има го в Технополис за 79 лева.
Дали да купя 1 такова за детето да си гледа в стаята?
Някой пробвал ли го е?
[size=14px][/size]Hi az imam takova ot 7 meseca i sam dovolen. Ne mi e pravilo problem sas sutitrite kodeka mu e 5.x
Благодаря ти много за отговора.
А в какъв формат да записвам субтитрите- дали чете всички?
Не го купувай!Набутах се стакова преди 2 мес. и едвам се отървах от него!От 20 филма чете 1 със субтитри!Не чете Xvid,въобще най голямата пръчка която може да съществува!Сега си взех ELITE PV-374 и чете абсолютно всичко каквото му пусна просто няма нищощ общо с това дърво SANG K-21!Първоначално публикувано от hristobotev
Взех 15 DVD от нас отидох в магазина и то взе че прочете всички със субтитрите :Super:
Та направо го купих за тия 79 лева. Над 40 DVD пробвах у нас само 3-4 не прочете субтитрите.
И без това е консуматив това устройство, а и го взех детето да си гледа в стаята.
Доволен съм!
Хе то биваше и да не чете ДВД тогава щеше да е мнго интересно......че нали все пак е ДВД.А дали ще ти чете DivX i Xvid и какви субтитри ще ти поддържа вече е друг въпрос.Така че го пробвай не на ДВД а на другите формати.
Ами честито!Дано да е от някяква друга партида,а не като моята,защото си бях скъсал нервите с него!Първоначално публикувано от hristobotev
Май не се изразих правилноПървоначално публикувано от DEF
Чете DivX само с разширение .txt не успя ,но ще го преживея.
Пека яко сега в нас анимации на DVD за да има хлапето какво да зяпа , че не можех по едно време да си седна на PC от него
zdrasti az si kupih takav predi nova godina,mnogo sam dovolen zasega,no znae6 li za6to kato pusna na MP3 na ekrana se poyavyavat dve kolonki i izpisva pesnite samo v lyavata kolonka i ne sas palniya tekst.Moje6 li da mi kaje6 kak da pusna i dyasnata kolonka i da izpisva palnitya text na pesnite?Първоначално публикувано от nikmit
Тук има firmware който има четене на дълги имена (filenanelengpatcher)Първоначално публикувано от bobi_racing
черен фон за субтитрите само зад буквите (mtktools)
записваш го на 1 цд натискаш play и след две минути е готово
http://bebobibo.hit.bg/SANGK21ICONA.ISO
аз съм с този http://bebobibo.hit.bg/ELITEBOBOICONA.ISO взех го от elitefen.hit.bg
защото няма проблеми с субтитрите и с XVID и DIVX не съм имал проблеми
обаче не му работи дисплея и бутоните на панела са разбъркани*