Pi4ove kajete mi moje li da se update-va firmware na tova DVD.. mn sum dovolen ot nego ama subtitrite na DivX sa sa mu malko malki![]()
Pi4ove kajete mi moje li da se update-va firmware na tova DVD.. mn sum dovolen ot nego ama subtitrite na DivX sa sa mu malko malki![]()
Чипа в този модел е разработка на Панасоник, така че единственото, което ти остава е да чакаш господата от customer support да се сетят и да юрнат господата от software support да пооправят субтитрите. Иначе плеъра наистина си го бива като хардуер и опции, има и уникалната способност да мести DVD субтитрите по вертикала, ама с тоя малък шрифт и черен фон... no, thanks!
Има още един малък недостатък - не чете mp3-ки на DVD носител. Иначе плеъра си го бива.
уникалната способност съм я гледал и в плеърите на Pioneer с пачнат фирмуеър, и то при DivX формат!Първоначално публикувано от Eddie
Вертикалното местене на DivX субтитрите съществува отдавна в неофициалните фирмуери за по-старите модели на LG, вече го има и за DVX9700/9900, но я пробвай да преместиш субтитрите на DVD филм*Първоначално публикувано от aram
![]()
ОТ този адрес http://www.dcevolution.net/panasonic...d=27&Itemid=48 може да си свалиш firmware за Panasonic S49.Пиши какъв е резултатът.Възможно ли е да се увеличават субтитрите,защото и аз имам същия проблем,но с Panasonic S42.Ако успееш да увеличиш субтитрите и аз ще си инсталирам този firmware,въпреки че не е за моят модел.