Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 18 от общо 18

двд рекордер?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2005
    Мнения
    33
    #16

    Re: двд рекордер?

    Един въпрос малко извън темата. И аз съм се ориентирал да си взема Panasonic DMR-ES10EG, но не знам дали записа ще се чете на обикновен DVD player. Доста не съм наясно, затова моля да ми разясни някой. Записвал съм DVDта на компютър във формат VOB и нямам проблеми с разчитането им на всякакви DVD players, но не съм сигурен дали моделът, който съм харесал поддържа този формат или записва само MPEG, a в интернет не открих нищо по въпроса.

  2.  
     
  3. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2002
    Мнения
    126
    #17

    Re: двд рекордер?

    Цитат Първоначално публикувано от stevebg
    здравейте,
    след дълго избиране се спрях на PANASONIC DMR-ES10EG-K има го в техномаркет....ще заложа на марката, а ако ми потрябва divx копувам един евтин плеер и си решавам проблема..като го взема ще споделя впечатления...
    Ако не си го взел още мога да ти дам съвет да потърсиш от серия 15 на панасоник. Лично аз съм го тествал в техномаркет този, на който си се спрял PANASONIC DMR-ES10EG-K и останах много доволен. Единственото, което няма е DV вход. И това, че е стар модел. Иначе според мен панасоник giga серията са най-добрите рекордери.
    След модел от 10-та серия има серия 20 и след нея серия 15, които имат DV вход. Във всички каталози и дори и в панасоник България го има като модел, но явно продаващите не бързат да го показват, за да си продадат стария модел. Много тъпа политика. Още повече, че новите модели са по-евтини по шоповете в чужбина от стария модел от 10-та серия.
    Успех

  4. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2003
    Мнения
    105
    #18

    Re: двд рекордер?

    Цитат Първоначално публикувано от Boromir
    Един въпрос малко извън темата. И аз съм се ориентирал да си взема Panasonic DMR-ES10EG, но не знам дали записа ще се чете на* обикновен DVD player. Доста не съм наясно, затова моля да ми разясни някой. Записвал съм DVDта на компютър във формат VOB и нямам проблеми с разчитането им на всякакви DVD players, но не съм сигурен дали моделът, който съм харесал поддържа този формат или записва само MPEG, a в интернет не открих нищо по въпроса.
    VOB е съкращение от Video OBject. Във VOB файловете се съдържат видеото (в MPEG2 формат), аудиото, субтитрите, и т.н. Всички стандартни DVD-Video дискове са във този "формат". DVD рекордерите също се придържат точно към стандарта. Записаните дискове се четат от всеки DVD плейър, стига да не са +/-RW със недовършена сесия - в такъв случай само рекордера ще ги чете, докато не се финализира диска.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

  1. сваляне на защита за запис от рекордер LG 387
    От visatek във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 0
    Последно: 17-04-12, 10:16
  2. Продавам ДВД Рекордер, Телевизор и Кафемашина
    От o33y във форум Приключили продажби
    Отговори: 6
    Последно: 03-04-12, 17:42
  3. Избор на DVD рекордер
    От ccc във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 19
    Последно: 24-12-08, 16:49
  4. Помощ за избор на ДВД - рекордер
    От vladik във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 1
    Последно: 12-12-07, 13:53
  5. DVD рекордер с HD
    От Niki... във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 4
    Последно: 18-04-07, 12:01

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе