Здравейте. Взех си един Philips DVP3040. В техномаркета видях че му ъпдейтнаха фирмуера за да ми кирилизират DivX субтитрите.
Има ли откъде да си дръпа човек фирмуер за него?
Преглед за печат
Здравейте. Взех си един Philips DVP3040. В техномаркета видях че му ъпдейтнаха фирмуера за да ми кирилизират DivX субтитрите.
Има ли откъде да си дръпа човек фирмуер за него?
Отиди на
http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/d...ct_selector.pl
"Enter model number" въведи DVP3040/12
"Software & drivers"
Firmware Upgrade - Software
English, Zip file (857 KB) ver. 21
Цецо, кога го взе тоя Филипс, защото аз с получаването на модела за първи път си го разбъзиках и си имаше субтитри на БГ. Незнам къде си бъзикал из менютата, но си има там DivX subtitles, даваш cyrilic и си ти!
На филипсите опцията на субтитрите не се вижда в менюто - тоест остава извън екрана (при 3010 и 5500) - сигурно не я е видялЦитат:
Първоначално публикувано от LUDIA
Аз съм с 3010 и опцийката си се вижда :)
Само мисля трябваше да се сетне когато няма диск вкаран
tweeg, на 3010 НЕ СЕ ВИЖДА!!! Имал съм поне 20 клиента, ако не и повече на които съм показвал къде са субтитрите. Понеже като отидеш в менюто там където са DivX Subtitles, а те не се виждат на екрана понеже са 2 реда по-надолу, а няма СТРЕЛКА, която да УКАЗВА че надолу в страница има още опции ;-).
Искам да попитам това за субтитри на български ли е?И също като ги изтегля как да ги запиша на DVDто(PhilipsDVP3040).Вкарвам диск с тези файлове, но ми изписва unknown disk,т.е dvdто не разпознава файловете на firmware..Моля ви да ми обясните как да си запиша субтитри на български език на DVDто.Цитат:
Първоначално публикувано от cordobata
В zip-а има 3 файла.
3040Z_12V31.img
Software Upgrade Instructions DVP3040_12.pdf
update.ver
Файла "3040Z_12V31.img" не се разпознава като имидж с програмите
които имам, затова си дай и-мейла за да ти пратя старата версия - v21/която също има кирилски субтитри/.