Здравейте. Взех си един Philips DVP3040. В техномаркета видях че му ъпдейтнаха фирмуера за да ми кирилизират DivX субтитрите.
Има ли откъде да си дръпа човек фирмуер за него?
Здравейте. Взех си един Philips DVP3040. В техномаркета видях че му ъпдейтнаха фирмуера за да ми кирилизират DivX субтитрите.
Има ли откъде да си дръпа човек фирмуер за него?
Отиди на
http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/d...ct_selector.pl
"Enter model number" въведи DVP3040/12
"Software & drivers"
Firmware Upgrade - Software
English, Zip file (857 KB) ver. 21
Цецо, кога го взе тоя Филипс, защото аз с получаването на модела за първи път си го разбъзиках и си имаше субтитри на БГ. Незнам къде си бъзикал из менютата, но си има там DivX subtitles, даваш cyrilic и си ти!
На филипсите опцията на субтитрите не се вижда в менюто - тоест остава извън екрана (при 3010 и 5500) - сигурно не я е видялПървоначално публикувано от LUDIA
Аз съм с 3010 и опцийката си се вижда
Само мисля трябваше да се сетне когато няма диск вкаран
tweeg, на 3010 НЕ СЕ ВИЖДА!!! Имал съм поне 20 клиента, ако не и повече на които съм показвал къде са субтитрите. Понеже като отидеш в менюто там където са DivX Subtitles, а те не се виждат на екрана понеже са 2 реда по-надолу, а няма СТРЕЛКА, която да УКАЗВА че надолу в страница има още опции ;-).
Искам да попитам това за субтитри на български ли е?И също като ги изтегля как да ги запиша на DVDто(PhilipsDVP3040).Вкарвам диск с тези файлове, но ми изписва unknown disk,т.е dvdто не разпознава файловете на firmware..Моля ви да ми обясните как да си запиша субтитри на български език на DVDто.Първоначално публикувано от cordobata
В zip-а има 3 файла.
3040Z_12V31.img
Software Upgrade Instructions DVP3040_12.pdf
update.ver
Файла "3040Z_12V31.img" не се разпознава като имидж с програмите
които имам, затова си дай и-мейла за да ти пратя старата версия - v21/която също има кирилски субтитри/.