Първоначално публикувано от
4a4i От 1/2 година имам DVD LG DF9900M и писах няколко поста и ЛС на специалисти от форума, обаче тъй като до сега не можах да си реша проблема задавам следния въпрос: мога ли да сваля по някакъв начин оригинален firmware от модел LG DF9900 и да ъпгрейтна моето DVD с него?
Когато го купих (началото на февруари) все още нямаше firmware с големи субтитри, казаха ми, че през септември ще има в представителството на LG или в магазините "Технополис". Няколко пъти проверявам, обаче нищо. В събота в "Технополис" Младост видях, че има нова доставка DVD LG DF9900 с големи субтитри, попитах дали имат дискове с новия firmware, обече ми отговориха, че има само в сервизите. В сервизите съответно не са и чували за такива дискове и въобще не получават такива неща. В представителството ми казаха да се обадя след още няколко месеца ?!?
Иначе DVD-то си у супер, но този проблем не ми дава мира. Претърсих и сумати сайтове с форуми по въпроса (главно италиански), обаче никакво решение по въпроса.
Единственото ми решение остава "свалянето" на firmware от новите доставки и ъпгрейта на моя player. Става ли въобще това и как?
Благодаря предварително!