Първо, здравейте на всички. От скоро чета форума и съм приятно изненадан, поздравления.
Та сега по въпроса.
Харесал съм си 2 модела - Philips DVP5140 и Pioneer DV-393-S (или DV-393-K).
Днес ходих да взема филипса, обаче консултантът в технополис ми каза по-добре да не го взимам и ми каза, че е по-добре да взема едно LG. Показа ми 2 LG-та и ми каза, че само те били с големи титри, всички други не ставали. Прибрах се жестоко разочарован, почнах да чета по нета и попаднах на една тема тук, от която разбрах как да се смени firmware-а на съответното DVD и дори да си направя мои настройки за титрите. Това добре. Обаче отидох вечерта до техномаркет и там харесах pioneer-а. Филипса е 140лв, пионера е 180лв. На пръв поглед разликата е, че пионера има 6 канална поддръжка на звука и има 1 букса от зад, която я нямаше на филипса, мисля че пишеше S-Video нещо си... Беше кръгла и с дупчици. Така и не им запомних за толко време наименованията на тия пусти букси... Обаче пионера как се държи от към титрите - големи ли са или трябва и за него смяна на firmware-a? И безпроблемно ли става при него? Някой беше писал тук във форума, че е имал такъв модел, обаче се е отървал от него, заради проблеми.
Аз си имам една системка technics с 2 колони, на която й липсва само dvd player, така че ще се радвам да се отзовете и да помогнете в избора.
Гледах, че много се харесвало LG 9900, обаче на бих казал че ме радва кой знае колко...
Благодаря.