поддържа ли всички видове субтитри и големина
поддържа ли всички видове субтитри и големина
Става ли за DIVx филми - СТАВА.
Хора казват, че субтитрите са му много дребни.
(Аз съм с LG, всички които познавам са с LG и няма нито един недоволен освен мен, а аз съм недоворен защото всички битови player-и не поддръжат OGM и МКV, каквито са 90% от филмите ми)
Такива неща се тестват в магизина. Някой беше дал във форума линк за тест-cd.
Pioneer-a e може би най добрия избор за този ценови клас - 180лв
Купувай DV-2850 или DV-380 за него има сумати неофициален софтуер, а качеството е с пъти по високо от това на разни пръчки елит или LG и изобщо всичко до 150-160лв.
Субтитрите с оригиналния софт са дребни, но с неофициалните са перфектни.
Не купувай 393 той вече е с сигма процесор и няма нищо общо с предишните, както и няма софтуер за него (има само 1 неофициален, но като цяло не става)
Като дойде ред да си сменя ДВД-то реших да си купя DVD Pioneer (за да ми се върже с ресивъра) и отидох в магазина с мой диск на който имаше видео в няколко формата и като ми пуснаха на Pioneer едно .avi и като видях размазаната и пикселизираща картина и се отказах от тази марка.Не си спомням модела но помня че имаше нещо като джойстик отпред на панела.След това ходих да пробвам Elite и LG,ами честно казано картината им беше в пъти по-добра - нито пикселизираше нито мажеше и в крайна сметка се спрях на LG DVX9900.Това беше преди няколко месеца !
cy_sat,
От къде разбра, че Pio DV-393/DV-490V са със Sigma?
Аз четох тестове в немски сайт, където имаше снимки на платките и процесора. Със сигурност е MTK1389xx, но не съм сигурен за версията. Ако не ме лъже паметта е FE. Pio DV-696AV е с MTK1389EX.
Новите модели не съм ги тествал, но мога да посоча един голям за мене недостатък на старите, който май е наследен и в сегашните - в Disc Navigator се показват само файлове от типа, който си избрал при първоначалното зареждане!!! Или само MP3/WMA/JPEG или DivX.
Купих си 2850 модела и наистина с неофициалния FW е просто супер л Чете почти всичко направих тест с Divx 2 и мога да кажа че плеарът е много добър ; и дизаина го отличава от другите .За слушане на музика звукът е в пъти по добър от LG ,ELITE
Любопитен съм, това как го разбра? Пусна някоя МР3-ка ли?Първоначално публикувано от skalata6290
A ако пусна Пайнъра и ЛГ-то да свирят през DAC-а на някой рисивър, звукът пак ли е в пъти по-добър?
ако ти го пробваш с мр3 аз не.Имам PIONEER 915 CD Technicsс 580 колони JAMO E 680 и мога да ти кажа че звукът е фантастичен PIONEER има почти същия звук.В магазинаТЕХ. ЕВРОПА ги тествах на същата комбинация Pio 915 Jamo 680, DVD LG не е много лошо но Dvd PIoneer е друго . Мр3 не слушам даже и в колата където имам отново PIONEER.Не си купувах Pioner заради малките субтитри .Но хубавото на Форумите е че някои може да те просветли. Но стига съм писал всяка марка трябва да има ФЕНОВЕ.
бе ти защо приказваш на изуст !?@#*Първоначално публикувано от cy_sat
чипа отново е на MTK - 100%, лично съм отварял тези DVD плеъри!
да грешката е моя наистина е с MTK но това че няма фърмуер за него е 100% вярно, освен това и характеристиките са му значително по слаби от на 2850 или 380