Страница 2 от 3 ПърваПърва 123 ПоследноПоследно
Резултати от 16 до 30 от общо 34

НОВО ! ELITE Player DV - 1000 HD

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. ccc
    ccc е офлайн
    Member
    Тук е от
    May 2006

Re: НОВО ! ELITE Player DV - 1000 HD

с какъв чип е това ДВД и има ли възможност да се корегират стандартните субтитри? сигурно във варианта който се продава са твърде малки Искам нещо подобно на PV 400USBL. Някой да препоръча нещо?

2.  

3. Тук е от
    Oct 2006

има го в новите рекламни брошурки на МЕТРО - 119 лв от 08.02.2007 нататък
    пп
    дори да не е пълно истинско хай - дифинишън , пак е добре ако все пак разпознава резолюции по високи от 720 точки. например за качествните WAF-релизите (над или около 800 точки ) на някои филми или други подобни (някои серии на ББС-планета земя са примерно 1200х600 с ХВИД кодек и ще е супер ако ги чете).
    за х.264 съм песимист че ще чете... прекалено хубаво ако да е вярно ... но за тази цена...

4. Senior Member
    Тук е от
    May 2001

Миро20, няма такива "филми" като половин хай-дефинишън при производителите на чипове.... положението там е или/или. При МТК и Зоран чиповете има хардуерно ограничение до 720х576 при разделителната способност, Сигма Дизайн могат да плейват над тази резолюция защото са направени точно с тази цел, но са значително по-скъпи и просто в момента няма как да има HD плеър за 120лв, пък ако ще да е произведен без пари на остров Тамбукту.

5. Тук е от
    Jan 2002

Вчера взех въпросния плеър с доста ентусиазъм - предполагах, че след като натрупаха вече доста опит с голямата гама плеъри които подържаха "Елите Тийм" ще спестят разни софтуерни гафове в новите си модели - но уви още с първото пускане разбрах, че пак ще чакаме нови софтуерни ъпдейти или ще трябва сами да си ги правим.

За сега споделям това което не ми хареса:

- субтитрите са супер малки (на 29" се четат трудно - не мога да ги мисля тия с по-малки екрани) на полупрозрачен фон точно като на PV-390X - мисля че няма да ги оправят щото на 390 и до ден днешен не излезе ъпдейт с нормални субтитри.
    - използван е гадния софтуер като на PV-390X, който има досадния навик да иска ръчно зареждане на субтитрите за всяка част
    - опитка Sanyo - засега работи перфектно, но имам лоши спомени от предишните им модели
    - супер бавна първоначална инициализация и стартиране на филм от HDD и USB FLASH MEMORY през USB - около 40-45 секунди - това всъщност донякъде е хубаво защото ако филма е от 2 части в антракта който се заформя между тях може да се изпуши по цигара !!! (предполагах че като е с USB2 този проблем ще е изчистен, но уви ...)
    - със чипсет на Зоран е ...не че работи лошо ама МТК повече ми харесват
    - The Chronicles Of Riddick - xvid 800x366 -> "HD NO SUPPORTED" !!!
    - дистанционното работи на фантазия

това е на прима виста ...ще допълвам в движение ... ако нещо ви интерсува питайте ...

На този етап най-добрия плеър на ЕЛИТ си остава PV-400USB - жалко, че спряха да го внасят !!! Някой да знае дали някъде ги има налични ?

6. Тук е от
    Nov 2006

Ами с 2 думи се обобщава всичко изписано до тук. "Качественото струва пари, а от боклук за 100 лева няма какво да се изисква".

Аз лично съм с както казвате "най-добрия" (PV-400USBL) въпреки че на мен не ми се струва толкоз добър ама за 120 лева кво да искам...

7. Тук е от
    Oct 2006

явно съм се заблудил че ще може да плейва над 720х576... от рекламните характеристики
    жалко.
    радвам се че моя ПВ-400 юсб си остава най добро като цена/качество

8.  

9. Тук е от
    Jan 2002

Цитат Първоначално публикувано от miro20
    явно съм се заблудил че ще може да плейва над 720х576... от рекламните характеристики
    жалко.
    Ми явно китайците са заблудили и тия от ЕЛИТ, щото иначе щяха да му лепнат смешното лого "HD READY" ... с което поне ще могат да се оправдават пред тълпите недоволни клиенти които ще се появат скоро.

Знаете ли дали в този форум влиза някой от подръжката на ЕЛИТ, да го питаме какво мислят да правят с този модел ?

10. Тук е от
    Nov 2005

HD READY не означаваше ли, че може да преобразува сигнала и да го предава с висока резолюция, която е подходяща за новите големи LCD телевизори?

11. Тук е от
    Jan 2002

Вижте в Техномаркет какво се появи. http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09024612

а преди това го имаше и това. http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09024442
    което за тия пари най си заслужава.

12. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Мдам субтитрите са ужасно малки, но са на черна лента, обаче тя е само с размера на субтитрите, а не като при LG по цялата им дължина. Инак си направих тестче, на Елита с 40" BRAVIA, през HDMI входа. Първоначално се зареди на резолюция 576р. Но като си натиснах бутона за upskale си закачи на 1080i и заспа. ПОсле му пуснах едно ДВД с 4-5 филма, и бях доста изненадан, да гледам DivX филм без артефакри и пикселизиране на толкова голям екран. Определено модела работи много добре, но му трябва спешно update на фирмуера, за да му оправят субтитрите инак ужас.

13. Тук е от
    Feb 2007

Добре, сега тъй като трябва да купя нещо кое да избера елита DV-1000HD или това NEO DVD-R45USB HD, как са субтитрите на неото - и то ли е с ZORAN? А на елита нали можело да се прави всички субтитри да са с големи букви - така става ли за гледане?

--------------------------

Ходих до техномаркета с един външен диск и като оставим настрана, че всички консултанти ме убеждаваха, че няма да тръгне, накрая го пуснах на нео-то (и всички се опулиха) - и за съжаление субтитрите се оказаха много малки - направо ми бръмна главата - ХОРА кажете какво да купя което да е с USB и хубави субтитри ?!?!?!

14.  

15. Member Аватара на Shimbadze
    Тук е от
    Sep 2004

Е, как ще му пуснат ъпдейт като бил със Zoran Vadis чипсет?!?!
    Относно ъпскейлването...
    Първо, зависи какъв метод за преоразмеряване са му вградили, второ - зависи от резолюцията на оригинала.

16. Тук е от
    Jan 2002

Някой не е ли пробвал Daewoo то.Според мен обаче съдейки по спецификациите на тези плеъри те са с "ESS" чип а не със Зоран.Събота или неделя ще отидя да ги видя.

17. Тук е от
    Feb 2007

Аз пробвах едно daewoo 6120ux (с колони) - субтитрите са пак малки, но това което ми хареса че много бързо инициализира usb hdd-то за няколко секунди, за разлика от неото и елита които се мотат около 50 сек.

18. Тук е от
    Apr 2006

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 3 ПърваПърва 123 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. DVD Player Elite PV-4000USB "Firmware''
    От drumwize във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 2
    Последно: 25-02-12, 13:07
  2. DVD Player Elite pv335m
    От aeweaewe във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 1
    Последно: 19-11-10, 07:42
  3. Ново 20!HD Media Player ICONBIT
    От harvi5 във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 1
    Последно: 16-10-09, 17:12
  4. ELITE DV 1000 HD - големина на субтитрите
    От ironick във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 0
    Последно: 15-12-07, 00:34
  5. Elite DVD player мнения.
    От lightmaster във форум Общ - хардуер
    Отговори: 2
    Последно: 01-02-03, 16:23

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе