Re: Избор на DVD рекордер
отпред, като се отвори едно капаче има USB вход
гледах го в магазина :)
жалко, че никой не коментира устройството
поне за субтитрите на самсунг кажете нещо ? достатъчно големи ли са?
Не е ли по-добре да вземеш тунер за компютър и да си записваш каквото желаеш и да си конвертираш в който и да е формат
еми какво да го коментираме....кажи самсунг и не го обиждай повече...като искаш двд рекордер...панасоник
panasonic е най разумният вариант -бърз старт на запис,запис върху абсолютно всички видове dvd носители,sd картрийдър,dv вход за дигитална камера,прехвърляне на запис от хард диска на двд и обратно,ако има хард диск модела разбира се.Лично аз съм ползвал моделите DMR-EH 65,55 и 15.Няма по добри от Panasonic,ползвал съм и модели на sony,philips,pioneer,samsung ,daewoo.Самсунг са възможно най зле от всички.компромисен вариант ако не те устроива цената му е daewoo също се представяха много добре и бяха евтини.Помоли консултантите да ти настроят субовете при divx.Надявам се да съм ти помогнал,успех
благодаря много
не очаквах такива коментари, всъщност въобще не съм наясно
а продавачите още по-малко
ще разгледам панасоник
компютър не искам, искам нещо което просто да записва и да има тв тунер
нямам нерви да опъвам кабели до компютъра
пак ходих да гледам панасоник този път
най-евтиният е 500лв. като няма дори оптичен аудио изход, няма USB, няма бърз старт за 1 сек. за който ми говорехте, няма и слот за SD, но струва 500лв срещу 370 за самсунга
по-скъпият модел на панасоник - пак 160гб диск, бърз старт за 1 сек., слот за SD карти, но пак няма USB - това е горе долу приемливо, но цената е 700лв
май ще вземам самсунга, колкото и да е "кофти"
ДЕУ въобще не видях да продават
продавачите не бяха много компетентни, за всичко ми отговаряха с " ДА, може" :))
Имам Samsung DVD-R155 - елементарен, удобен, работи безгрешно, субтитрите му са нормални като размер, базиран е на Zoran. Единственото което ми направи впечатление е че от един шпиндел от 50 броя на DVD+R от Метро 10-тина от дисковете не ги инициализира преди записа. Не разбрах защо.
Цитат:
Първоначално публикувано от claudius
Имам Samsung DVD-R155 - елементарен, удобен, работи безгрешно, субтитрите му са нормални като размер, базиран е на Zoran. Единственото което ми направи впечатление е че от един шпиндел от 50 броя на DVD+R от Метро 10-тина от дисковете не ги инициализира преди записа. Не разбрах защо.
твоят модел има ли тв тунер?
аз имам това
ECHOSMART DSB-991B COMBO (DVB-S + DVB-T + USB PVR + CAS + EMULATOR)
Комбиниран сателитен DVB-S и ефирен DVB-T приемник с два тунера.
Вграден емулатор.
Вграден универсален модул (Булсатком - Irdeto2 и ИТВ Партнер - Cryptoworks).
Вграден USB 2.0 порт.
Запис и възпроизвеждане през USB порт на/от външен HDD.
Възпроизвеждане на MP3 и снимки.
Функция Timeshift на HDD или USB флаш устройство.
+двд елит с usb....и мисля че е много по гъвкаво
наистина изглежда добре този вариант, но аз все още съм на аналогова кабелна телевизия и в този случай май няма да ми върши работа??
какво точно значи този безжичен шеринг .. това ли е опцията да гледам ИТВ или Булсатком на повече от един телевизор?
Цитат:
Първоначално публикувано от ccc
твоят модел има ли тв тунер?
естествено че има. Няма рекордер без тунер. Няма хард.
Имам Панасоник DMR 60. Стар модел. От всичко изброено няма само хард диск. Записва само на DVD-R. За сметка на което работи безотказно. Режими на запис: 1/2/4/6 часа. 2 часа е перфектно. Доволен съм и то много.
Цитат:
Първоначално публикувано от claudius
естествено че има. Няма рекордер без тунер. Няма хард.
в метро го имаше твоя модел със 160гб диск за 200 лв ... започвам да съжалявам, че не го взех
винаги съм си мислел че има рекордери и без тунер т.е. не може да правиш отложен запис на еди коя си програма без да е включен телевизора... явно съм грешал
всъщност взех SAMSUNG DVD-HR773 за почти двойно повече пари 370лв, първите впечатления са много добри, записва на всякакви медии, не съм го пробвал на USB дали ще може. Видях че има формат на диска, започвам да се чудя дали да не го разгледам отвътре с какви твърди дискове работи :)))