Re:Помощ за избор на Blu-Ray Disk - DVD player - 2009
ами аз съм си харесал panasonic bd60, но цената му тук е доста... оптимистична :)
не бързам и да купувам, защото от предлаганите в момента дискове бих си купил най-много 2-3, а mkv-тата си ги прекарвам през компютъра. иначе дисковете паднаха до към 35-40 лева, а от утре в метро ще има някаква промоция за по 30 лева... ще трябва да ходя да ги разгледам :)
За Panasonic DMP-BD60 съм съгласен . Модела не е лош и цената е добра , но в Германия - http://www.idealo.de/preisvergleich/...panasonic.html !А тук искат "скромните" 679 лв. :016:
Чудя се дали някой знае , дали този модел блу-рей плеър Филипс BDP-7500 се е появил в България и на каква цена ? Иначе от Германия идва за около 420лева !
...хм, този пък взе да губи картина ... звука върви, картина няма при това на различни източници :2guns:
Гледам има нов фирмуер, днес ще му го бутна, дано се оправи ... че ми е неудобно да го сменям пак! :)
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09061448 - това струва ли си или по добре да подавам сигнал от pc-то и да изкарвам звук от система за 500-600 лв.?
... хм, оказа се HDMI-кабела :081:... некво уж добро китайско позлатено г**** :095: ... опаковка, ала-бала и не отказва веднага, та да можеш да го върнеш, а понякое време, когато той реши :095: ... не мога да го върна, ама все пак добре, че е той :)... а не плеера, утре ще ида да си купя марков кабел, макар че сега ми джитка един от найлонов плик, неизвестен :))
Почти всички кабели са правени в Китай / и маркови и немаркови/ ,но и от тях има ментета.Аз ползвам кабели на AC Ryan и Manhattan /китайски са / от около 6 месеца и съм нямал проблеми с тях и са на добра цена , щото не съм убеден , че кабел от 100 лв.метъра е много по-добър от тези .
... тази тема си е само наша, кво пък ще си я бутаме :) ... аз ползвам Bandbridge, че ми е близо маркета, ама бях взел 1 метър за 35 лв., който после след пренареждането ми дойде къс ... и ми се досвидяха стотинките та взех нещо си 2.5 м. в хубава опаковка за към 25 лв., позлатено ала-бала .... сега съм вързал от другия плеер кабела, който не беше нищо особенно, но си бачка добре :)
... мисля си, понеже ми вървят три кабела HDMI им наслагах онези феро-магнити дето вървят с телевизора за избягване на смущения, дали не сбърках :081:
Няма как да имаш смущение на цифров кабел.
Единия от моите кабели е с феромагнити , но си работи като другите два , които са без такива магнити т.е. няма никаква разлика в качеството на сигнала .
Тези феромагнити имат смисъл на аналоговите кабели -скарт,компонент,D-sub.
Цитат:
Първоначално публикувано от granity
Тези феромагнити имат смисъл на аналоговите кабели -скарт,компонент,D-sub.
... гледам в ръководството са ги турили на HDMI-те, цели четири парчета са, аз съм турил и на трите HDMI-а :) .... близо до телевизора !
... упс, моя грешка, сега гледам - двата са за захранващия кабел в двата края, един за LAN-а и един на HDMI-а :RTFM: ... трябва да ги преместя :)
Цитат:
Първоначално публикувано от samara69
... гледам в ръководството са ги турили на HDMI-те, цели четири парчета са, аз съм турил и на трите HDMI-а :) .... близо до телевизора !
... упс, моя грешка, сега гледам - двата са за захранващия кабел в двата края, един за LAN-а и един на HDMI-а :RTFM: ... трябва да ги преместя :)
Tочно така трябва да са.Обикновенно са само за захранващият но при теб са се престарали.При течнокристалните на Панасоник има монтирани вътре в корпуса на самия тв където влиза захранващият кабел преди платката.
... махнах ферита от неработещото HDMI и го метнах на захранването :)... имам чувството, че омаза картината на кабелната, но поне не ми заключва каналите при бързо превключване :))
На HDMI не ти трябва,можеш да го сложиш на кабелната и на захранването горе и долу.