Здравейте,
Можете ли да ми кажете модел плеър, които позволява гледането на такива филми на телевизор? Става въпрос за Xvid BRRip и HD Rip.
Благодаря Ви предварително!
Здравейте,
Можете ли да ми кажете модел плеър, които позволява гледането на такива филми на телевизор? Става въпрос за Xvid BRRip и HD Rip.
Благодаря Ви предварително!
Моделите на DUNE или Popcorn C-200 с вградено оптично устройство.
Благодаря за помощта!
Да попитам, възможно ли е да се гледат такива филми на обикновен телевизор или телевизора трябва да е HD?
Какъв е смисъла да гледаш HD(720/1080) ,на телевизор 21-29" (480/576) ?По-добре си вземи ДВД.
Смисъла е да гледам филмите с HD качество, които могат да се свалят от интернет.
Обичам да ги гледам на телевизора и с 5.1 колони. Омръзнало ми е да седя пред компютъра…
Няма да забележиш разлика м/у DVD и HDзапис на 29" CRT ,входящия така или иначе е Pal със стандартна резолюция. Трудно видима /но все пак видима/ има на 32"CRT на Самсунг ,който аз имам и поддържа 1080i през компонентния вход.
Не ми е толко важно качеството. Проблема е, че има филми, които не са излезнали в DVD Rip а само BRRip и не ми тръгват просто. А искам да ги гледам.
Тогава всеки плеър ще ти свърши работа,ориентирай се към по-евтините.
Имах SAMSUNG C450 и Crown но филмите кодирани с висока резолюция просто не тръгваха...Първоначално публикувано от Vanquished
Имах предвид ХД плеър,не ДВД.
Как мислите, MSI MOVIE STATION HD1000 или ASUS O!Play HD2? Asusa е малко по-скъп....
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1300270758[/time]_________________________________________________
Другия вариант е това: EMTEC MOVIE CUBE N200 EKLTVN200
Има цял раздел за мултимедийни плеъри,хвърли няколко погледа https://forum.setcombg.com/index.php/board,116.0.html