Здравейте ,
с огромно желание си купих Sony BDV-E880 плеър ,но срещнах големи трудности с изкарването на Български субтитри на филми свалени от торентите.Значи именувам файла на субтитрите по същият начин както е именуван видео файл-а , правя проверка за някоя точка или интервал и дори след като съм убеден ,че всичко отговаря при пускане на филма субтитрите започват да излизат като някакви бар кодове (едни квадратчета черно-бели...) ?! Има си бутон за субтитри на дистанционното управление и него натискам и това не ми помага и без значение на какъв език му задавам все същите неща излизат на екрана.Четох от ръководството на последните страници кодовете с езиците по държави и от менюто зададох кода за български език и пак нищо.
Направихме опит с брат ми , който си купи някакъв посредствен Самсунг ДВД плеър с двойно по-ниска мощност на озвучението и при него на едни и същи файлове тръгват БГ субтитри а при мен пак не искат.Помогнете Ви моля ,че не искам да си мисля ,че това което съм си купил не е добро за толкова пари при толкова много възможности и прекрасно озвучаване 1000 вата: