Кажете нещо за DVD плеърите Superior....?
Въпросните DVD-та се продават в Кауфланд......Някой има ли такова? Може ли да даде впечатления как работи? Какви формати чете? Какви настройки има? Порових се из нета и изглежда тези DVD-та са популярни в Германия, защото в някои немски форуми се обсъждат, ама са други моделите.... :undecided:
Re:Кажете нещо за DVD плеърите Superior....?
Популярни ,колко да са популярни в Германия ,колкото Нео и Елит тук ги обсъждаме.Марката си е брандирана Кауфланд -те си ги поръчват в Китай явно пак и се правят само за веригата.Не съм видял да се продават на друго място.Изхождам и от това,че имат и друга дребна домакинска техника с тая марка.Едвали някой ще е толкова запознат какво чете плеъра ,но аз смятам,че няма да е по различен с нищо от останалите си събратя по супермаркетите.Евтин и непретенциозен.
На мен ми се струват и по-скъпички уредите в сравнение с останалите измислени марки...
Да по-скъпи са в сравнение с другите "кучи марки".... :cheesy: Това ме навежда на мисълта, че ще са по-читави и с повече екстри.......Като гледам имат HDMI изход в комбинация с 5.1 аналогов изход (което ми трябва на мен)......Но не знам софтуерно как са? През 2005 година си купих от техномаркет едно нео, което тогава беше най-скъпото-75 лв. и се оказа че е с лицензиран софтуер на Dolby laboratories,USA (тогава нищо не разбирах от такава техника) и до днес си свири страхотно, но няма HDMI, USB и кодеците му са стари....... :cry: Лошото на кауфланд е че не можеш да го пуснеш и да го пробваш.....Всичко е запечатано, вземаш, плащаш и бягаш.......Така, че ако не ми върши работа, ще разбера чак в къщи..... :081:
Високата цена въобще не е гаранция за качество на каквото и да е в наши дни!
А и от тези супемаркети аз лично не си купувам никаква техника или аксесоари за нея...
За какво толкова ще го ползваш това DVD, че чак трябва да е с "екстри"?
Ето ти сайта на "марката": http://www.superior-online.eu/en/