-
Търся евтино решение
Приятел над 70години и със праисторическо DVD устройство, обездвижен. С нула технически познания и 29" телевизор Сони, ме моли да му свалям разни документални филми , защото пише. Не ми се пекат дискове, защото списъкът на това което му трябва е дълъг.
Търся евтино работещо решение за случая, което да му позволява да си изгледа този и следващите списъци с неща, които някой му подсказва, че ги и ма но не му ги вади на дискове. Склонен съм послушам съвета ви за DVD което възпроизвежда през USB или най обикновен евтин мултимедиен плеър, за изпълнение на задачата. Предварително ви благодаря!
-
Re:Търся евтино решение
Защо просто не си пусне NatGeo, Discovery, History и изобщо пакет документални програми. Така или иначе 90% от документалните нещата в нета се свалат от там...
-
Re:Търся евтино решение
Защото човекът е кинорежисьор и медиатор, първо. И защото е на преподавателска пенсия, която не стига за тези програми които и не представляват интерес за него. Става въпрос за разни неща на руски език,завършил е в Москва, и които не се срещат в Замунда.
Оптичното на лаптопа ми издъхна на края на гаранционния срок, а това на компа ми е блокирало с един диск вътре. Аз самият нямам нужда от печене на дискове и не се тревожа за това, но сега се налага и предпочитам да си оправя моите неща когато аз реша и да не хабя време за печене на дискове. Ето защо съм склонен да му купя нещо което може да работи с флашка или преносим диск и така да реша проблема. Нужен ми е съвет за избор.
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1339134654[/time]_________________________________________________
Взех му ДВД плейър LG DVX 692H. Има ъпскейлинг и други работи които не му трябват, но върти от диск и голяма флашка добре. 99 лева.
Темата става излишна и моля модератор да я изтрие.