Резултати от 1 до 3 от общо 3

Търся евтино решение

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Nov 2009

Търся евтино решение

Приятел над 70години и със праисторическо DVD устройство, обездвижен. С нула технически познания и 29" телевизор Сони, ме моли да му свалям разни документални филми , защото пише. Не ми се пекат дискове, защото списъкът на това което му трябва е дълъг.
    Търся евтино работещо решение за случая, което да му позволява да си изгледа този и следващите списъци с неща, които някой му подсказва, че ги и ма но не му ги вади на дискове. Склонен съм послушам съвета ви за DVD което възпроизвежда през USB или най обикновен евтин мултимедиен плеър, за изпълнение на задачата. Предварително ви благодаря!

2.  

3. Moderator Аватара на glowndark
    Тук е от
    Oct 2004

Re:Търся евтино решение

Защо просто не си пусне NatGeo, Discovery, History и изобщо пакет документални програми. Така или иначе 90% от документалните нещата в нета се свалат от там...

4. Тук е от
    Nov 2009

Re:Търся евтино решение

Защото човекът е кинорежисьор и медиатор, първо. И защото е на преподавателска пенсия, която не стига за тези програми които и не представляват интерес за него. Става въпрос за разни неща на руски език,завършил е в Москва, и които не се срещат в Замунда.
    Оптичното на лаптопа ми издъхна на края на гаранционния срок, а това на компа ми е блокирало с един диск вътре. Аз самият нямам нужда от печене на дискове и не се тревожа за това, но сега се налага и предпочитам да си оправя моите неща когато аз реша и да не хабя време за печене на дискове. Ето защо съм склонен да му купя нещо което може да работи с флашка или преносим диск и така да реша проблема. Нужен ми е съвет за избор.
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1339134654[/time]_________________________________________________

Взех му ДВД плейър LG DVX 692H. Има ъпскейлинг и други работи които не му трябват, но върти от диск и голяма флашка добре. 99 лева.
    Темата става излишна и моля модератор да я изтрие.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Търся евтино запазено SSD
    От FearMe във форум Приключили продажби
    Отговори: 4
    Последно: 16-09-13, 22:28
  2. Евтино HDMI решение
    От firehorse във форум Аудиотехника
    Отговори: 8
    Последно: 26-01-10, 21:04
  3. Евтино решение
    От GAL61 във форум Телевизори
    Отговори: 0
    Последно: 24-04-08, 00:20
  4. Евтино PDA с WiFI ?
    От g_ishkitiev във форум Общ - хардуер
    Отговори: 9
    Последно: 10-11-05, 19:22
  5. Евтино !
    От CrossBlade във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 8
    Последно: 29-06-03, 18:42

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе