Първоначално публикувано от
Lazar Честита Коледа на всички!Добрият Дядо вече си донесе подаръка,който двамата с него избрахме.Минахме през Sang,няколко модела на Elite,после излезе темата на СТРАХ за LG9700/9900 и везните наклониха на там.Като отидохме в Техномаркета там ме убедиха че най-добрият избор за момента е Filips-с по-големи субтитри от LG.Решихме последно да сондираме мнение и в Технополис.Там също "оплюха" LG и ми препоръчаха JVC XV-N422+подарък три бълг. филма и Prima пакет за 159лв.Това за момента според тях е най-добрият избор и съответно го взехме(телевизора ми е същата марка-и това оказа влияние при вземането на решение).В момента на купуването правят ъпдейт на софтуера за да чете бълг. субтитри.Като интерфейс има коаксиален вход/изход,шест чинча и скарт.Убедих се че при тези плеари,
най-големият проблем се оказва големината на субтитрите при четене филми в Div-X формат,т.е. не фабрично DVD(където субтитрите са вкарани във самия филм) ,а свалени от мрежата и драснати на домашната записвачка филми.И понеже се предполага че повечето гледани филми ще бъдат в такъв формат има смисъл от консултации на тази тема преди да се пристъпи към избор.Засега съм доволен от първите впечатления но не мога да направя по-задълбочен анализ.Дано бъда полезен на някой с тази оскъдна информация
Желая на всички безкрайни Коледни и Новогодишни празници!