Новият PV390-X е с модификациран чип и с перфектни субтитри на кирилица.
Могат ли да се намерят ъпдейти или програми както за MTK чиповете,за да се променят субтитрите и какви генерални промени има в този чип ZR36882 спрямо стария ZR36776?
Новият PV390-X е с модификациран чип и с перфектни субтитри на кирилица.
Могат ли да се намерят ъпдейти или програми както за MTK чиповете,за да се променят субтитрите и какви генерални промени има в този чип ZR36882 спрямо стария ZR36776?
Браво, ама беше добре да ги видим тия перфектни субтитри на някоя от снимките, не, че не ти вярваме, ама... :coolsmiley:
и наистина ли има DTS декодер?
като си взех 400USB престанах да гледам за плейъри...този изглежда добре и то за 69 лв
(400USB също има добри субтитри, но няма DTS декодер...)
390 по нов модел на елит ли е от 400? като купувах 400, имаше някакъв 390, но май беше различен на външен вид...
При нас в магазина Elite PV-390X струва 69лв.Снимките,които съм приложил са направени там и държах да покажа,че възпроизвежда 3 реда с много четлив шрифт.Старият PV-390X (ZR36776) имаше проблем и вторият ред(третият)го режеше на 1/3 отдолу.Това,което ми харесва при стария е,че субтритр са на леко сив фон,а новия е с черен контур около буквите.Ако утре остане време ще му пусна DivXTest и ще покаже резултатите.Чипа поддържа DTS.Първоначално публикувано от TODD_BG
Ако някой все пак му попаднах някакви правени firmware-s обновени да дава насам. Аз съм със стария модел и общо взето съм доволен от ДВД-то , само с редки изключения на някой филми правени с по-нови кодеци и някой 6 канални филми чат пат си губят звука , ама след рестарт на ДВД-то се оправя. Преди малко си оправих един доста досаден проблем , част от бутоните не функционираха и след ресетване и връщане на фабричните настройки всичко вече е 6 !!!
Е купи ли си го вече някой?
Заслужава ли си парите?
Предимства , недостатъци?
Здрасти и аз се здобих с такова животно
За сега имам само една две забележки.
1.Субтитрите неса като тези дето е показал @dindo за жалост.
2.Пробвах да пусна филм с DTS но нищо не стана.
Между другото от 2-3 дни на тази страница
http://www.elite.bg/Update/PV_390X_update.htm
е качен нов упдат но има нещо което не ми е яасно
как става номера да видя процесора,при мен този метод
дето е описан по долу не работи.
ПП: Поне да бяха написали какво упдейтват баси
ВНИМАНИЕ!!!
Преди да продължите нататък, проверете с какъв процесор е вашето DVD.
За да проверите с какъв процесор е вашата система и съответно да изтеглите подходящия ъпдейт, изпълнете следната процедура:
За процесор 882IC
1. Включете DVD-то.
2. Изкарайте поставката за диска.
3. Наберете от дистанционното у-ние 2812
4. На екрана ще се изпише информацията за типа на процесора.
За процесор 966IC
1. Включете DVD-то.
3. Наберете от дистанционното у-ние 164 или 165 или 166
Аз закъсах на сущото място , въвеждах всичките кодове и нищо ? Единственото което забелязах е , че при моето могат да се въведат само 3 символа , но кога ли ще събера кураж да го флашна ( или убия )
Имам PV390X от 2 седмици и ето следните проблеми които съм забелязал за сега:
- субтитрите на ДивХ филми са бели без кант
- ДивХ филми или MP3 записани на ДВД подложка - разпознава диска само като извадя лоудъра, изключа плеъра от копчето(мрежата) и след това го пусна отново, иначе "Baddisk"
- компютъно записаните дискове тип CD-DA ги разпознава по начина описан по горе, и от горе на това има изкривявания на високите честоти (пращене)
@Tedo
При мен работи това:
За процесор 882IC
1. Включете DVD-то.
3. Наберете от дистанционното у-ние 2812
изписва
...ZR36882ELCG
..Flash: AM29LV800T
Можеш да си провериш и версията и датата на софтуера така:
1. Включете DVD-то.
3. Натискаш от дистанционното у-ние "Display"
датата на моя е 22.02.06
Не съм го ъпдейтавал, но като отворих файла за ъпдейт от сайта на Елит, вътре открих същата дата 22.02.06 и според мен е безмислено да правя update.
При мен не работят цифровите комбинации за да видя процесора , единствено като натисна Display ми излиза I76 MD2005.03.26. Явно е време за флашване , ама освен да го разглобя и да му видя процесора друго не ми остава :Super:
EDIT : След смяна на батерии и удряне на дистанционното в пода , взе че захапа с 2812 и излезна следната странна картинка. Явно съм с доста стар модел , може би един от пионерите
@abatt
Лошото в твоя случай е че си с 776 процесор, а за него не съм видял update
В страницата на Елит има само за 882 и 966 процесори.
Моя плеяр е с друго меню Хахахаха тия от елит са вилики* заклевам се.Първоначално публикувано от abatt
След дълги опити да изкарам версията на чипа съм до никъде
Само омазах нещата още повече след вкарване на тези кодове PV390 спря да чете ДВДтата от вестник "Седмичен труд "
Това се оправя лесно със връщане на фабричните настроики.
Това е за сега лек ден
А да субите на моя плеяр са много малки на 3-4метра нищо не се чете.
EDIT:
И това не работи при менеПървоначално публикувано от cordobata
Аз имам проблем, чете всичко без ДВД подложки, независимо от това дали е правено, от вестници или от Александра. Така го купих. на всяко ДВД ми изписва грешка на дисрлея. Само едно подкара и на 3 минута заби, след това не го подкара. Дайте идея как да го оправя този проблем.