Може...
Преглед за печат
Може...
Понеже при обяснението за изображението нещата се омазват, считам, че и другото е доста пресилено....
Нали затова се борим. Затова поствам и такива статии. Ако някой все още си мисли, че е майтап.
аз имам един математически проблем, та да помоля по-сведущите да ми помогнат!
значи, Меркел (която не е кой да е) каза, че се очаквало около 60-70% от германците да се разболеят от короната
доколкото знам:
1. Германия е една от най-модерните, развити, цивилизовани, индустриализирани и научно-напреднали държави в света
2. короната не ги изненада, знае се вече това-онова за нея
доколкото също знам:
1. Китай НЕ Е една от най-модерните, развити, цивилизовани, индустриализирани и научно-напреднали държави в света
2. короната ГИ изненада, без да се знае каквото и да било за нея
как така в Китай нещата се овладяха след заразяване на 80-90 000, т.е. 0,00007 %, а Германия очаква да се представи около... 1 милион пъти по-зле?!
Според нашия форум.Цитат:
1. Китай НЕ Е една от най-модерните, развити, цивилизовани, индустриализирани и научно-напреднали държави в света
п.с. Очаквам към 100 съфорумци скоро да скочат на мнението ми.
Не е пресилено. Моя съседка се омъжи преди 20 години за италианец и живее там. Сестра ми се свърза с нея по скайпа и описанието на ситуацията съвпада с това от линка.
MitkoS
Относно видеото с руската лекарка..Сега се замислих, че през дамската превръзка не може да се диша. за целта трябва да се използва някаква марля.
Нещо различно, което видях днес, но ми направи впечатление. Видях на летището да каца голям самолет и реших да проверя какво прави тука.
Полет Fort Worth - Sofia, Авиокомпанията пише, че работи за министерство на отбраната на САЩ
https://forum.setcombg.com/attachmen...id=33538&stc=1
Сега и тази новина https://www.segabg.com/hot/category-...cteQkwcwPHUJis
UK-йците направо къртят с подхода си....
Ми те сами се нахендриха с този Брекзит. Предвид това, че не могат да разчитат на помощ от Европа, няма как да си пожертват икономиката.
А франсетата "хвърлиха кърпата" тази сутрин - преустановиха тестовете за вируса и се концентрираха върху спасяване на тежко болните.
Аз това го предложих две страници назад.
Предложих го без да знам че англичаните ще го прилагат, а защото ми изглежда рационално и най-вече защото има ясно очертан край на кризата, без да води до повишение на бройката на жертвите. От няколко дена го обмислях като възможно ясно и прогнозируемо решение, но си мислех още, че е прекалено еретично за масовата паникьосана аудитория и ще ме линчуват ... И пак да кажа, че има много "ако" в това решение.
Тук е мястото да отбележа на FearMe, че ситуацията в Китай не може да бъде категорично определена като финална ситуация (няма стаден имунитет там в Китай) и въобще не е ясно отсега дали процента на заразените китайци пак няма да тръгне нагоре.
Но иначе евала му, че не се поддава на общата паника и намира интересни други точки за обсъждане.
понеже много обичам да дискутирам, когато няма с кого друг да го правя, предизвиквам себе си :)
днес се помъчих с всички сили да се самоубедя, че е настъпило (както лично ми казаха днес!) "чумно време"
не успях, за което се извинявам на всички, които не са съгласни с мен!
а ето ви и една задачка-закачка за домашно:
Защо се обявява световна тревога за вирус, който се опазва по-опасен за хората >>60 год., за разлика от преобладаващото мнозинство други, които са по-опасни за малките деца и младежите?
дали защото хората, които имат властта да обявяват световни тревоги, са >>60 годишни и сега им е по-важно? ;)
И това вече съм го посочил - третата точка
3. Управляващите в голямото си мнозинство са от застрашения възрастен контингент и по тая причина в действията им няма 100% обективност (това го казвам по-възможно най-мекия начин)
Интересни симулации показващи, че най-доброто решение е сериозна социална изолация... изберете FREE за да се отвори...