Отговор: 2019-nCoV (нов коронавирус 2019)
Прав си Jack, както винаги.
Гледай и целия свят какво театро прави.
Крадат се едни Гооолеми пари, от които малка част отиват за актьори ( уж болни, лекари и журналисти и т.н.),
а всичко останало отива в джобовете на..... не знам, ти си измисли...
п.с. те розовите хапчета са хубаво нещо, само да не се прекалява с тях:wink:
Че ще се откраднат пари в ясно....
Изпратено от моят Mi Note 10 с помощта на Tapatalk
Цитат:
Първоначално публикувано от
Aleksandars
Но това ли е основната цел?
Цитат:
Aleksandars
Изпратено от моят Mi Note 10 с помощта на Tapatalk
Даже може да се почне от КПП-та има да им се бутат парички белким те пуснат...Щом полицая ще преценява на място смятай какво предлагане на парички ще падне! И да не искат ще се корумпират горките полицаи!
Мерките до вчера бяха адекватни и навременни но не успяват властите да ги контролират и да ги наложат! А глупостта да завардят градовете и да отнемат най-изконните ни свободи в иначе не така тежка ситуация - не одобрявам! Не само не одобрявам ами направо ме плащи до къде ще доведе това! И какво правим с гетата - пламнат ли няма да има места в болниците за българския етнос... Да завардят тези места а не градовете!
Цанков, продължавай да се правиш на луд, или неразбрал.
В Китай и в другите страни, болните от корона-вируса са сложени на системи и апаратна вентилация, защото не могат да дишат самостоятелно.
Самите китайци казаха, че серологичните проби(толкова развявани от българските медии) са ненадеждни, затова не могат да са критерий за заболяване и не ги използват.
За да бъде потвърдено заболяване от корона-вирус първо, трябва да има обективна рентгенологична находка в белия дроб. Второ, обективно наличие на остър респираторен синдром, и едва накрая положителен серологичен тест допълва диагнозата.
За надеждни резултати при откриване на вируса в кръвта, в Китай разчитат на PCR, или на микро-инхибиране, в България никой не прави такива тестове защото са сложни и твърде скъпи.
Цанков, понеже ги разбираш нещата, сега ни кажи наистина колко пациенти има в болниците в България с остър респираторен синдром, сложени на системи и апаратна вентилация, или си признай, че тоя цирк с тези обсади го разигравате само за да приберете парите от европейските фондове за борба със заболяването.
Хайде де, признай си.
ARDS -https://www.google.com/url?sa=t&rct=...w6JKqBMw40J8Qo
, а не остър респираторен синдром, те се закачат към машините.
И не, не знам колко са - ти да не мислиш, че всичко се казва по телевизията ....не бъдете наивни.
На мен не ми е за първи път да съм в извънредно или военно положение,
живял/работил съм тук таме из “горещи точки” има-няма 11 години :wink:.
Там например подобни учения(билологическа или химеческа атака) провеждахме профилактично всяка година + още едно терористично.И не само в болницата, а с участието на всички служби.
А от време на време не беше учение...
И пак ви казвам, още не се е почнало!!!
п.с. дано да мине по-леко де.
Мен живо ме интересува колко от починалите са пушачи... търся тук, търся там - никой не казва....за диабета и сърдечните проблеми е ясно.
Всяка жаба(р) да си знае гьола...
- италианци, живеежи в Германия, по време на карантината: https://www.youtube.com/watch?v=qCEpNBZTZdk
- и "натурални" си италианци https://www.youtube.com/watch?v=BSWYSww-RlY
Не обичам немци, бее... Всичко си губи цвета, когато е покрай тая нация.
Туй "Bella Ciao" си е на революция.....
Аз искам привържениците на конспиративните теория да посочат пример за реално създаден вирус ,бактерия или гъбичка. Или модифициране на съществуващи с определена цел.
Защото според мен човечеството няма познания за подобни действия. Такива работи съществуват само в американските филми ,конспиративните сайтове и шпионските романи.
Има някакви....колко са тези за които не знаем е като въпроса колко са реално заразените...
1 Прикачен файл(ове)
Цитат:
Tommorow
Има
някакви....колко са тези за които не знаем е като въпроса колко са реално заразените...
Цитат:
Ученият Йошихиро Каваока взема проби от мутиралия вирус,
Сега, Мутацията е основна движеща сила на еволюцията!
Ако я нямаше(мутацията) и нас нямаше да ни има.
Тя не е спряла....:)
Даже в нашето тяло ежедневно милиони клетки под влиянието на различни фактори мутират(по време на деленето им), но имунната ни система
ги разпознава и убива като чужди.
Когато броя на мутиралите и скоростта им на делене надвишат “капацитета” на имунната система
става нещо кофти наречено рак.Да речем “лоша” мутация за нас, но добра за тези клетки.
Нещо подобно е и този вирус - за него си е добра мутация, за нас лоша.
Но това си е естествен процес в природата, не е спирал, няма и да спре.
Май не го обясних много ясно...?
п.с. жените извадиха таблата...:Drinks:
https://forum.setcombg.com/attachmen...id=33577&stc=1
Цанков, и аз съм заточен под навеса.Жената рече, че довечера сме на ресторант, сиреч, под навеса на двора.;)
Цитат:
Lupus
Но това ли е основната цел?
Да, точно така. Основната цел е да се изперат откраднатите пари от пенсионните фондове на социалните държави с голям финансов дефицит. Ние не спадаме към тях.