Отговор: 2019-nCoV (нов коронавирус 2019[SARS-Cov-2])
Цитат:
Първоначално публикувано от
emil vasilev
Сега да видим седмичната сводка на European Centre for Disease Prevention and Control за 31-ва и 32-ра седмица(2 август-15 август).
По заболеваемост сме много под средната, но по смъртност сме вече на пето място.
С такова убаво здравеопазване наследство от Винету --> толкова.
Народът си го е заслужил = Квото повикало, такова се обадило...
Гадно е, ама това е ситуацията...
Цитат:
emil vasilev
Сега да видим седмичната сводка на European Centre for Disease Prevention and Control за 31-ва и 32-ра седмица(2 август-15 август).По заболеваемост сме много под средната, но по смъртност сме вече на пето място.
Това, какво трябва да ни покаже(подскаже)? Че "ваксините" се справят успешно или какво?
Цитат:
TRENDS
Това, какво трябва да ни покаже(подскаже)? Че "ваксините" се справят успешно или какво?
Май точно обратното - че ниския процент на ваксинация води до повече болни в тежка форма и висока смъртност.
Цитат:
TRENDS
Правейки сравнение със сводката от миналата седмица предполагам ,че ако не следващата, то по-следващата ще сме на първо място по смъртност в ЕС и ще останем първи много седмици.
Не си ли знаел, че последните години сме си все първенци по умиргане. И естествено, че ще си останем такива. Нямаше нужда от чаршафа горе.
Цитат:
emil vasilev
Правейки сравнение със сводката от миналата седмица предполагам ,че ако не следващата, то по-следващата ще сме на първо място по смъртност в ЕС и ще останем първи много седмици.
Тая статистика е малко безсмислена. За мен е важен процента на починалите спрямо настанените в болница с Ковид.
Днес ме убеждаваха, че вируса го пръскали със самолети отгоре - “Ама как, не си ли ги виждал, и след тях аерозолите, и аз не вярвах докато не ги видях…??”.
За чиповете във ваксините(нанотехнология било и нищо не я лови) и как последните убиват/безплодие и т.н. - там беше 10000% ясно.
…млада журналистка…
Допих си кафето и айде по-живо - по-здраво….
Ако не знаехте - вече знаете :BigGrin:))
1 Прикачен файл(ове)
Ами написах преди 1-2 страници, колко е съотношението на смъртност Израел - България до 2019 1:3. Ще добавя и същото за Франция-България 3:5. Какво се вижда на таблицата(за 2 седмици) съпоставено с Франция? Същото или близко, нали? За вчера БГ починали 19, Израел 17.
"Сега да видим" тези, които ни водят по смъртност:
https://forum.setcombg.com/attachmen...id=37091&stc=1
Ще ви подскажа, ама съвсем малко - съотношение на ваксинация България и останали от 1:3 до почти 1:6... Изводите, вече честно казано не съм сигурен, че ще успеете, да си направите сами, но още не съм загубил надежда.
Lupus, май наистина е "точно обратното".
И аз предполагам, че "нещата" ще се понасерат доволно - знаем, какъв мазаляк е по морето, знаем си културата, дисциплината, поведението и "здравеопазването". "Ваксините" са най-незначителния фактор от всичко, както "говорят" цифрите, които преди малко ми "бутахте" в лицето.
Цитат:
ccankov73
Днес ме убеждаваха, че вируса го пръскали със самолети отгоре - “Ама как, не си ли ги виждал, и след тях аерозолите, и аз не вярвах докато не ги видях…??”.
За чиповете във ваксините(нанотехнология било и нищо не я лови) и как последните убиват/безплодие и т.н. - там беше 10000% ясно.
…млада журналистка…
Допих си кафето и айде по-живо - по-здраво….
Ако не знаехте - вече знаете :BigGrin:))
Хммм.... туй е чуто - недочуто...:o
Пълната версия е, че самолетите (и не само) пръскат с химикал, водещ до пневмонит (не пневмония), когато се реши кампанийно...
Вирус имало, ма слаааб, та дрънка - кихнеш, пръднеш и минавал. Бил за обосновка и маскиране на истинската интифа. Затуй и ваксините (и методиките) не помагали срещу тежкото разболяване - пневмония/пневмонита демек....
Тъй думат хорцата на по фас с кафе по обяд. :god
Па аз изобщо не слушам споровете от този сорт и си живея рахат.
Хитър си, ама гадовете са по- хитри, пускат самолети и през нощта, когато не се виждат!
Цитат:
fbr
Видя ли самолет се крия.
Пък младите видят ли самолет - бягат да го хванат.
Нека който каквото иска, да може да си хване. Амин.
Добре че не са се сетили да слагат нещо в бирата и ракията, иначе отдавна да сме си заминали.
Не разбирам защо антиваксарите и конспираторите се активизираха последните седмици. Нещо лошо ли очакват и превантивно си търсят виновник.:confused: