Отговор: 2019-nCoV (нов коронавирус 2019[SARS-Cov-2])
Забелязвам, че колкото повече лековити водки пия - по-здрав ставам!
От месец съм тръгнал по доктори и по-зле ставам!
Джером го беше казал - само нямам възпаления на капачката на левия си крак..,.
//това май от празните му мисли
Та - да си сипем по едно здравословно питие...
Наздраве:Drinks:
Цитат:
Първоначално публикувано от
Kaar
В заглавието на статията е и отговорът на въпроса ти: Обща концентрация на вируси и бактерии във въздуха на закрито и открито / Total Virus and Bacteria Concentrations in Indoor and Outdoor Air.
Това е определение на термин, а не термин!
Прелагам да си стиснем ръцете на това: "Микробен товар на въздуха" с определение "Обща концентрация на вируси и бактерии във въздуха на закрито и открито / Total Virus and Bacteria Concentrations in Indoor and Outdoor Air" с мерна едиица - частици на куб.метър.
- - - - - - - - - -
Цитат:
Wise
Та - да си сипем по едно здравословно питие...
Наздраве:Drinks:
Хвана точния момент - тъкмо отивам на масата!
Наздраве!
Вирусния товар е константна единица, на количество вируси спрямо количество тъкан.Предвид, че различните варианти на COVID 19 имат различна скорост за възпроизвеждане, този термин почти губи смисъл, понеже Делта варианта се размножава между 80 и 100 пъти по бързо от Алфа варианта, за да се развие тежко заболяване е достатъчен много по нисък вирусен товар.Апропо, след ваксинацията, забелязах, че почти всички папиломи са ми изчезнали, освен няколко големи, които няма как да се махнат без хирургия.Та се чудя дали ваксината е предизвикала имунен отговор срещу папиломния вирус.
Мм.., даа... . Като гледам скоро ще имаме форумна ваксина - СЕТВАК :033:...
Цитат:
VLADO 66
Вирусния товар е константна единица, на количество вируси спрямо количество тъкан.Предвид, че различните варианти на COVID 19 имат различна скорост за възпроизвеждане, този термин почти губи смисъл, понеже Делта варианта се размножава между 80 и 100 пъти по бързо от Алфа варианта, за да се развие тежко заболяване е достатъчен много по нисък вирусен товар.Апропо, след ваксинацията, забелязах, че почти всички папиломи са ми изчезнали, освен няколко големи, които няма как да се махнат без хирургия.Та се чудя дали ваксината е предизвикала имунен отговор срещу папиломния вирус.
Колега, кой "вирусен товар" е константа?!?! Погледни по-горе и направи разликата м/у вирусен товар и минимална инфектираща доза. Къде видя, че делта варианта се размножава 80-100 пъти по-бързо?! Източник??
Добре, де, ако няма "натрупване на имунитет", какъв е смисълът от втората доза ваксина?
Единствено финансов за всички по веригата!
Същото е и при 1-та и при n-тата доза.
Не разбрахте ли, че тези ваксини са "хомеопатия"?
Къде е доказателството, освен в тестовите групи на производителите, че нещо положително допринасят конкретно за имунитета на ваксинираните?
Справка - Израел.
Цитат:
VLADO 66
Цитат:
Проучвания от Китай предполагат, че делта вариантът се размножава много по-бързо и генерира до 1000 пъти повече вирусни частици в тялото в сравнение с първоначалния вариант на вируса.
Интересното е, че не съм видял научна публикация с времето на цикъла на репликиране на ковида досега, та някои китайци предполагали 1000 пъти повече вирусни частици... Ама нейсе....
Предположението им ще е вярно, ако се установи при изследване, че вирусния товар в плазма от болен е 1000 пъти по-голям от предишни такива изследвания.
И от друга страна - какво ли ще е болният да има сега 1000 пъти повече вируси в себе си спрямо предишната версия, пък да го прекарва едва ли не по-леко...?! Ненапразно вирусният товар не е индикатор при този вирус за тежко или леко протичане на заболяването.
Цитат:
FearMe
човек, който претендира да е е сред интелектуалния елит на 21 век, е да заложи на науката и бъдещето!
За всичко си прав, но не си достатъно убедителен :) Не си достатъчно убедителен, защото принизяваш другите.
Съдейки по това което си написал - другите не могат да мислят и не са отговорни и любящи синове и бащи.
цитирам те: "Страхът от странични ефекти не може да бъде спирачка пред огромното преимущество и свобода, които ти дава продуктът на съвременната наука"
Какво преимущество Ти дава конкретния продукт? Каква свобода? Още ли живеете с излюзията за свобода?
- ще можеш да ходиш на кино - супер, браво много хубаво
- ще можеш да ходиш без маска - супер, браво много хубаво
- ще можеш да ядеш буламачи в ресторанта - уау, какво предимство.
Не подлежа на манипулация, не се притеснявай.
А може ли аз да питам по-знаещите. Изолиран ли е вирусът SARS-COV 2? Има различни мнения от лекари. Няма съгласие по доста от проблемите. Как се иска хората да са на едно мнение, като самите лекари не са?
https://19min.bg/news/8/141918.html
https://www.eurochicago.com/2020/10/covidpolitics/
Сега за ваксините дали са нужни или не всеки си преценява сам.
Е добре де какво ви пречи да се боцнете
Дори и 1 процент да има полза - аз ще го сторя
За децата
Цитат:
Wise
А защо някой политически тъпанар е в състояние да посочи като цел обем боцнати, след като е доброволно ?!
Супер политическа наглост и лицемерие е да заявиш че е доброволно и едновременно с това да си правиш сметки за проценти, без изобщо и да си помислиш, че по някакви си техни причини хората може и да не искат.
Т.е., "аз политика имам за цел някакъв посочен от мен обем и не се интересувам от вашите желания".
Визирам и европейските политически тъпанари, които държат сметка на нашите тъпанари "защо сме изоставали?".
В името на тая цел толкова неверни неща изприказваха, че дори и верните и полезните олекнаха здраво.
ПП.
Излязох от форума и пак влязох щото тъкмо попаднах на това:
Върховна прокуратура задължи министър Кацаров да каже как бори COVID-19
Хората на Гешев питат какво е направено да се променят "нагласите" у хората към ваксините
ПП2.
По-добре от прокуратурата да обявят "Хора, ще режем топките на министъра, щото не се ваксинирате. Имайте милост към министъра и се ваксинирайте."
... !!! не можеш да държиш някого отговорен за нещо което е извън неговия контрол !!!
Цитат:
Wise
А защо някой политически тъпанар е в състояние да посочи като цел обем боцнати, след като е доброволно ?!
Супер политическа наглост и лицемерие е да заявиш че е доброволно и едновременно с това да си правиш сметки за проценти, без изобщо и да си помислиш, че по някакви си техни причини хората може и да не искат.
Т.е., "аз политика имам за цел някакъв посочен от мен обем и не се интересувам от вашите желания".
Визирам и европейските политически тъпанари, които държат сметка на нашите тъпанари "защо сме изоставали?".
В името на тая цел толкова неверни неща изприказваха, че дори и верните и полезните олекнаха здраво.