Отговор: 2019-nCoV (нов коронавирус 2019[SARS-Cov-2])
Аня ден па кардиолога ми от една от големите пловдивски болници ми подшушна, че при тях всички ковид легла са заети , като 70% от тях били ваксинирани, но гледали да не се говори за това....тоя мач очевидно ще се играе с няколко продължения....без дузпи...
Този кардиолог да не би да е доктор по политическите науки?
Изпратено от моят SM-G975F с помощта на Tapatalk
Ами не...кардиолога ми....10г вече...щом съм жив още значи ги разбира тия неща...
Цитат:
Първоначално публикувано от
Tommorow
Аня ден па кардиолога ми от една от големите пловдивски болници ми подшушна, че при тях всички ковид легла са заети , като 70% от тях били ваксинирани, но гледали да не се говори за това....тоя мач очевидно ще се играе с няколко продължения....без дузпи...
Ако 70 % са ваксинирани, това означава, че с ваксина вероятността за заболяване е по-голяма. Сигурно е от стара версия на чипа. [emoji3]
Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk
Винаги съм казвал, че не трябва да се инсталира нищо докато не излезе поне сервиз пак две...
Но и каза, че натиска към лекарите като усложнения е далеч, далеч по-малък от преди...просто си лежели или играели карти...е, и носят пари на болницата разбира се
Ако са само Ковидните легла добре - те не са много засега.Ако обаче се напълнят и другите отделения с такива вече не е на добре.
Гледах поне отпуската да си го избия от главата тоя Ковид, ама нейсе, който те види се (и) за това пита.
Пон.-вторник като почна ще ви кажа при нас как е, за Варна знам, че само едното вътрешно в Университетската вече е трансформирано за Ковид, засега..
Ама какви са - вакс/не вакс., с тежки хронични/терминални, възрастни не съм се интересувал.
п.с. Цитат:
Но и каза, че натиска към лекарите като усложнения е далеч, далеч по-малък от преди...просто си лежели или играели карти...е, и носят пари на болницата разбира се
Е нали това е идеята на ваксините(главната) - да се кара по-леко, съответно по-малко усложнения, по-ниска смъртност.
Цитат:
ccankov73
.
Пон.-вторник като почна ще ви кажа при нас как е, за Варна знам, че само едното вътрешно в Университетската вече е трансформирано за Ковид, засега..
Ама какви са - вакс/не вакс., с тежки хронични/терминални, възрастни не съм се интересувал.
Това ще е полезна информация и ще я очаквам с интерес.
Вчера дискутирах с една кака, интелигентна и начетена относно ваксините.Тя беше убедена, че във ваксините има наночастици и имало скенери(и тук дискутирани) в Германия и Турция, които хващали, че нямаш такива частици в тялото си, демек не си ваксиниран.Та се ооитах да вразумя девойката, че тва са глупости и такова свръх технологично постижение не би струвало от 5до20 лева за доза, а хиляди пъти повече но не би.Чипират ни и край.Жалко, че дето казват тази вълна ще обере младите и такива заблудени и някои от тях няма да доживеят да видят как чипираните ги командват от разстояние
Някакъв 22 годишен европейски малоумник си татуирал на ръката номера на сертификата за ваксинацията си.
Не запомних от каква националност го казаха по bTV Новините
Май всички конспиративни теории лека-полека ще се окажат вярни, а?
Колкото до версиите на чипа - последният има друго предназначение. Не за защита на организма от болести. По-скоро обратното.
Чакайте 4-5 доза ваксина скоро и през 2 седмици. Вероятно ще ги продават вече по аптеките и не само като инжекционен разтвор.
Примерно лепенки, таблетки, дъвки и т.н. За да могат и пеленачетата да се достигнат.
Цитат:
Tommorow
Ами не...кардиолога ми....10г вече...щом съм жив още значи ги разбира тия неща...
И аз съм още жив, преди 42 години моя хирург, вече покойник, заедно с още двама професионалисти, ме оперираха от апендикс, който дори не беше спукан. Четири пъти, щото го докараха до тумор на Браун. И те ги разбираха тия неща, ша знайш! Прякорът на първия беше Гонзо Велики, преподавател във ВМИ - Пловдив. Да си жив и здрав още дълги години и знай, че причината за това не е кардиологът ти :) Дали не е по-вероятно да си още жив, въпреки него?
Не е така....имаме качествени лекари и най-вече такива с големи сърца...малко са, единици, но е щастие че ги има...въпроса е да ги уцелиш или да ти кажат за тях, когато имаш нужда от опита им. Един от тях е Доц. Васил Велчев - инвазивна кардиология и кардиостимулация. Благодарение на този човек пиша сега тук....и още не съм поел по ловните полета...
Абсолютно съм съгласен с теб. Добрите лекари са много повече. И аз познавам много такива. Но е добре да се знаят двете неща, че вирусология не се изучава само и единствено от медиците, както и това, че много медици не са наясно с тази материя.
Не забравяйте сестрите.Аз си имам една разкошна за болежки.Като тегля калема май ми е безплатна за това,което получавам медицински.Има и момент като мъж,но дал Господ всеки му.
Аз имах майка (мир на праха й) мед.сестра, 27г. брак (и той приключи) с мед.сестра, на работа съм обграден от мед.сестри и лаборантки. Това ми е съдбата. Докато лекарите повечето специалности оправиха прилично доходите, сестрите са най-онеправдани от съсловието. При тях дефицитът ще става още по-тежък от лекарите.
Последен мой коментар за Ковид ваксините. Просто започнете да гледате на тях като на противогрипните ваксини. По една "реколта" на година и за предполагаемите нови щамове, с активност около 8-10 месеца. Нещо напълно нормално за такъв вид вирусни заболявания. Някой ако е мислил, че ще има пълна и дълготрайна защита, просто се е объркал. А за страничните реакции вече е в сферата на фантастиката да се очаква напълно и абсолютно безвредна такава.