Здравейте, колеги. Значи. Надявам се, че не бъркам подфорума и раздела на тази тема. Ако бъркам, обаче, се извинявам предварително на екипа и модераторите на форума. Та, преди няколко седмици си взех нов тв, а именно - Samsung UE32EH6030. Искам да попитам няколко въпроса, които ще напиша като подточки. Ето ги и тях:
1. Има ли някакъв начин, да свържа тв - то със настолния ми компютър чрез рутер, за да ползвам DLNA!? Иначе телевизора има WiFi готовност и поддържа DLNA.
2. Ако има начин да ги свържа, какво трябва да направя? В смисъл, ще ми е необходимо ли някакво друго устройство, за да мога да ползвам DLNA?!
3. Какъв софтуер, ще е необходим, за тази процедура?? Четох нещо за някакви програми AllShare и PC Share, но не съм много наясно.
4. Имат ли значение, разстоянията между отделните устройства?!?
Еми... Това са в общи линии, нещата, които искам да знам. Също така, трябва да спомена, че говорих и с Техноверигите - ТМ и ТП, но и от двете фирми ми дадоха различни обяснения, като от ТМ ми казаха, че ще стане номера, но не ми обясниха точно как, а от ТП казаха, че няма да стане, освен ако не си закупя някакво устройство под формата на флашка - специален WiFi донгъл. И така, вече съм объркан отвсякъде. Та, затова ви моля, да се притечете на помощ. Ок. Ще чакам отговори.