Re:DLNA странен проблем!!!
От толкоз народ дето ползва DLNA, явно никой няма подобен проблем????????
Здравей, аз съм със същия телевизор и използвам DLNA. Такъв проблем не съм забелязвал но имам проблем със субтирите. На много малко филми подкарва субтитри а всички са с .srt или .sub разширение.
Ако името на филма е голямо и при мен се случва да не излизат субтитрите ...решенети е да преименуваш филма и титрите с малко име :)
И при мен няма подобен проблем, но си мисля, че е от компа ти. Ползвам DLNA отдавна и не ми се е случвало рестарт. При мен проблема е че накъсва когато чете клипчета с висок битрат(поне така си мисля защото никой не ми е помогнал в извода). Та за да ти се рестартира машината значи нещо и идва в повече...Не знам пробвай варианти...Успех!
прили4а ми на температурен проблем - 4ува ли се фан4ето ?
Не мисля че е температурен проблем, защото съвсем наскоро го носих за профилактика и почистване и сега поддържа температури от порядъка на 40-50 градуса когато плейва нещо по DLNA, по-някога съм виждал дори да пада на 35 градуса докато плейва.
По-скоро си мисля че имам някакъв проблем с безжичната карта. Възможно ли е тя да се претоварва по някакъв начин? Рутера е TP-Link WR1043ND.